89s52 programą naudojantis nuoseklųjį prievadą

Sunrom turi nutraukti snatsz programuotojas, bet aš sužinojau, kad programuotojas schema. Jis tiekiamas pagal naują pavadinimą - AT89SXX In-Circuit programuotojas. Gauti iš anksto užprogramuotas firmware lustą, skirtą AT89SXX In-Circuit programuotojas iš sunrom. Lustas yra prieinama Rs.250 (jei indija) arba 8,33 $ (jeigu JAV ar bet kurioje kitoje šalyje)

Sveiki mano draugai:) Bet kas gali programavimo AT89S8253 ?!?!? Jeigu atsakėte teigiamai, koks yra schematiškai ir programinė įranga ?!»?!? Aš labai, labai domisi šiuo klausimu. Thank's visiems:) ir stiprus dėl [[]]

Turiu statyti Atmel IPT kabelis, bet atrodo, didn.t darbą. kas nors žino kodėl?

Draugai, aš surinkti schematiškai žemiau ir ji veikia labai gerai, tačiau reikia imtis dėl kabelio, kurį naudosite. Aš spausdintuvo kabelį ir tik mano lenta pusėje teko prilituoti skydas ir GND kartu. Mano kabelis turi daugiau kaip vienas metras ir veikia puikiai. Nepaisant aš Protel projektavimo schematiškai aš standartinių plokščių montavimas ji.

[Quote = DJ_] draugijų, aš surinkti schematiškai žemiau ir ji veikia labai gerai, tačiau reikia imtis dėl kabelio, kurį naudosite. Aš spausdintuvo kabelį ir tik mano lenta pusėje teko prilituoti skydas ir GND kartu. Mano kabelis turi daugiau kaip vienas metras ir veikia puikiai. Nepaisant I used P * Otel į dizaino schematiškai aš standartinių plokščių montavimas ji. [/Quote] Kas yra pasipriešinimo vertė?!? Ir kas yra programinės įrangos programa?!? Thank's

Sveiki Visi ... Manau, RS232 pagrįstas ISP yra geriau nei ll-uosto pagrįstas Isp. Bet viena žinau apie sunrom 1001-3470 IPT ?????

Hi all mano anglų labai blogai aš stk200 whithout buferio. ji gerai dirba, AVR, bet cant programos 89s51. kai bandau 89S51 ji grįžti 0x95 už galimybę programavimo komandą (žr. lape), tačiau dont dont grįžti parašas ir nieko daugiau. tai už buferio ic problema.

[Quote = mostafahk] Hi all mano anglų labai blogai aš stk200 whithout buferio. ji gerai dirba, AVR, bet cant programos 89s51. kai bandau 89S51 ji grįžti 0x95 už galimybę programavimo komandą (žr. lape), tačiau dont dont grįžti parašas ir nieko daugiau. tai už buferio ic problema. [/quote] 89s51 buvo apversta naujo. Mano Nandhu

thnaks bet aš pridėti 10uF, buferio lustas, daug grandinių ir .... , tačiau ji Neturite darbai. maby visi mano traškučiai (10 chip) yra harted. tačiau jie sutinka "leisti programavimas" comman grįžtamuoju 0x95 (žr. lape). i dont know. i Bult daug projektų, o dabar ir mažai programuotojas grandinės ... : D

Sveiki, Aš taip pat bandė į at89sxx programmer.I švaistomi 2-3 savaites tai ir Noo result.Then Ką tik pakeičiau 4mhz kristalas 12Mhz, ir mano nuostabai lenta dirbo gerai ... Aš naudojami Azimghan, ai Isp kabelis be buffring. (Aš jau iššvaistoma 4 buferinės ICS tai). Bet be buferio mano programuotojas darbai well.My kabelio ilgis yra maždaug 25cm.I ddnt pabandyti ilgiau kabelio ilgis .. Pabandykite .. Mano Sajeev

hi there, gali kas nors rekomenduoti man kai tikslinė lenta pavyzdys AT89ISP programuotojas kabeliu? Turiu kabelį ir AT89ISP programinė įranga pasirengusi nuo Atmel, tačiau problema yra tikslinės lenta, kiekvienas gali mane rekomenduoti nuorodos tikslinių lenta šį kabelį? Ačiū.

Jūs galite padaryti šio projekto naudoti spausdintuvo prievadą iš jūsų kompiuterio tiesiogiai. ten yra tiek daug plokštės, ant svetainę!

Kai AVR Lygiagretus IPT programuotojas schemos. 100k prisitraukimas rezistorius prijungtas prie MISO arba SCK smeigtukai, yra būtina įdėti juos į grandinės?

Ar kas nors pastatytas arba projekto USB pagrįstas 89S programuotojas su Isp paramą? .. Bet nuoroda yra taip pat laukiami. Thanks a lot.

Aš naudoju šią [url = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 USB programmer [/url]. Jos pigios ir veikia ... Mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back