89s52 programą naudojantis nuoseklųjį prievadą

Jūs turėtumėte pažvelgti į šią temą pradžioje. Naudokite schemos isp_C_v5.PDF, tai at89isp kabelis su šiais pavadinimų pakeitimus: rodymo kaiščiai yra šios: TCK -> SCK TDO -> MISO TMS -> GR TDI -> Mosi LPT jungtys dėl Sutarties PDF failą 2 psl. Jei norite, galite naudoti 68 omų, vietoj 100 omų varžai, jei jūs negalite gauti į darbą.

labas, aš pradedu daryti tą patį schema Atmel apie AT89S51 bet aš negavau reply.so Bandau praleisti 74LS244 kaip buferis ir prijungti kabelį nuo VVKT prie mikro tiesiogiai. todėl prašome padėti man ir man atsiųsti savo appliable schematiškai arba pastabos:? :? :? ::::::::

Ar atmel's mikrokontroleris IPT Programinė įranga negali dirbti WindowsXP? i negali nustatymas sėkmingas, jis man negali užregistruoti at89s52.dll, bet Windows2000, ji gali dirbti.

Labas visiems! Aš su PRG problema. kabelis iš AEC puslapių ir mano 89S52 procesorius. Mano sistema suteikia loginį "0" RESET PIN funkcija normali, bet turiu jėga 5 voltai ten įrašyti programą į lustą. Bet po vykdančiosios programavimo programinė įranga vis dar yra "0" RESET kaištis. Nesvarbu, kurį OS galiu naudoti (Windows XP, Win 98). Gal galėtumėte padėti man su šia? Ačiū už visus atsakymus. Felixx (felixx@seznam.cz)

Sveiki visi, aš turiu tam tikrą informaciją. Tiems, kurie u naudojant AEC_ISP failą ir naudoti kabelį konfigūracija, prašome būti priminta, kad ji neveiks su bet kabelis ilgesnis nei 1,5 kojomis! Tai gali būti labai subjektyvus, bet aš turiu pastatyti 4 vienetų minėto ISP ir prijungti jį prie kito kompiuterio "Windows XP". Iš pradžių jis neveikia, bet mano kolega sužinojau, kad po sutrumpinimo kabelis iki mažiau nei 2 kojas (ar net trumpiau), jis veikia ... Manau, kad jums gali pridėti buferio rūšiuoti padidinti ilgio, tačiau per tingus, kad dirbti su juo. Rgds, chicken_feet

Sveiki forumo nariai, aš naudoju AEC elektronikos's AT89S ISP programavimo DOS programine įranga. Visi ji turi, yra tik penki laidai iš LPT uosto į mikrovaldikliu programa tai. Jis doesnt reikia bet buferis mikroschemos InBetween LPT uosto ir mikro labai lengva pastatyti Ačiū už programinės įrangos kūrėjams. Bet tai DOS programuotojas neveikia WinXP į mano PC. Ar yra koks nors langai pagrįstas IPT programuotojas prieinamas kuris doesnt reikia bet buferius ir taip paprasta, kaip AEC's programuotojas? Ačiū iš anksto. Rajesh.

Aš naudoju IPT programą url] http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html [/url] Tai galima dirbti programa IPT atmel AVR ir 8051 at89Sxxx į tą pačią programą. Bet aš naudoju kitos įrangos. Ta pati idėja "buferinių su aktyvia mažos galimybės kontroliuoti uoste". Aš kada nors panaudoti AEC V2 ir V3. Hi greitis procesoriaus turėti tam tikrą problemą. O jei norite įkelti naują hex failą. Jūs turite raktas failo. ISP-Pgm30a naudoti tik spustelėti ant perkraukite puslapį. Tai lengva parengti programą. Tuo atveju, naudoti AEC IPT 200/xp. Ji turi naudoti išorinę programą pradėti VVKT kanalą. pvz PortTalk iš http://www.beyondlogic.org/porttalk/porttalk.htm

[Quote = Janek123] Radau grandinės ir PCB AT89ISP ir nuorodą ji yra: h ** p: / / www.btc.pl/pdf/zl9prg.pdf ΩΩΩ: D ΩΩΩ [/quote] Sveiki Janek123, jūs statyti šios grandinės? Jo darbas?

aš pastatė šią programuotojas duotas žemiau esančią nuorodą. h ** p: / / www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ISP-Pgm3v0/ISP-Pgm3v0.html programuotojas negali ištrinti savo lustą kartais galite man padėti. beje naujesnę versiją isp prog yra avilable svetainėje vardas spiprog v3.7. Check it out.

Apie AT89ISP Kabelinė, turiu dar vieną nuorodą h ** p: / / www.mytutorialcafe.com / mikrokontroleris% 20Programmer% 2089S51.htm Esu pritvirtinti schematiškai ją naudoti ATMEL IPT įranga, pateikto Atmel į programos mikrovaldiklį

Originalus Atmel schematiškai adreso h ** p: / / www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF neegzistuoja, bet daugiau. Prašome gali kas nors atsiųsti man, kad schema? ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back