89s52 programą naudojantis nuoseklųjį prievadą

Čia yra darbo nuorodą: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf

Gerbiamieji, Tai APPNOTE yra tik AT89S serija iš ATMEL: doc3310: AT89ISP Programuotojas Kabelinė Sėkmės!

[Quote = wakaka] www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / ELKA / ispprog.html šio programuotojas, programinės įrangos gali būti paleisti WinXP? Dėl at89s51, 52,53, kuris XTAL turėtų būti pateikta? 4Mhz? 12MhZ? 20MHz? PLZ atsakymas, tankx [/quote] Sveiki, tai veikia WinXP. Galite pasirinkti bet Crystal Frequency.Program turi lauką, galite įrašyti savo krištolo dažnį. Sėkmės!

icic, ačiū už atsakymą .... [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 10 minučių: [/color] [/size] er ..... kitą prašymą, gali kas nors man parodyti adapteris grandinę AT89s51, 52, 53, naudojant šį programuotojas? www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / ELKA / ispprog.html Theres kažką aš ne tat tikrai, thanx .... [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 valandos 23 minutės: [/color] [/size]
 img] iš šios grandinės, tiesiog prijunkite išėjimo iš JP2 į at89s52

nuo šios grandinės, tiesiog prijunkite išėjimo iš JP2 į at89s52? padaryti prieš reikia pridėti bet pasyvieji komponentai (pvz., rezistorių ir kondensatorių) tarp JP2 ir microC? Ar prieš būtinybę įgyvendinti prisitraukimas rezistorius naujo PIN? (Bet už at89s Reset yra enable-aukštas) Kada prieš būtinybę invertuotąjį naujo? programavimo laikotarpiu AVR arba AT9s?
Ne pullup, nėra serijos rezistorių reikia kaip už savo teismą rezultatas. J2: - AT89S52 RESET (pin 6 iš J2 antraštė) - GR (pin 9 iš MCU) Mosi (pin 5 iš J2 antraštė) - P1.5 (pin 6 iš MCU) MISO (pin 4 iš J2) - P1.6 ( iš MCU) SCK 7 pin (pin 3 iš J2) - P1.7 (pin 8 iš MCU) VDD, GND, nereikia aiškinti. IPT programuotojas yra perimti valdžią iš pagrindinės plokštės. Manau, iš naujo signalas buvo pasirūpinta programinė įranga. Jonas

oh yeah, thankx vėl ..... bus išbandyti, kai aš 74lvc244, balažin galima ar ne ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 valandos 55 minutės: [/color] [/size] ar galiu pakeisti 74lvc244 į 74hc244? nori panirti paketą, lengvai prilituoti ...... tai įmanoma?

Arba galiu pakeisti 74lvc244 į 74hc244? nori panirti paketą, lengvai prilituoti ...... tai įmanoma?
Aš naudoju būtent 74hc244, ir ji dirbo. Jonas

Oh yes, tada aš galiu pereiti prie 74hc244 vietoj paviršinio montažo .... Thanx vyras

po parsisiuntimo programos, padaryti prieš būtinybę dėti išskleidžiamajame rezistorius dėl naujo Kaisčiai kaip ji veikia didelis? arba tiesiog įterpkite vieną mygtuko, susijusių su naujo PIN ir VDD?

po parsisiuntimo programos, padaryti prieš būtinybę dėti išskleidžiamajame rezistorius dėl naujo Kaisčiai kaip ji veikia didelis? arba tiesiog įterpkite vieną mygtuko, susijusių su naujo PIN ir VDD?
gali naudoti paprastą GR RC grandinės kaip pridedamas. Mes, kad įrodyta plėtros lenta 89S52. Išsami schema, prašome kreiptis į pridedamą pdf dokumentą. Šis RESET grandinė yra labai dažnas. Aš išbandyti šį laivą su "pasidaryk pats programuotojas taip, kaip nurodyta www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / ELKA / ispprog.html , ir kartu dirba gerai. RESET, valstybės gali būti įjungti / išjungti per RESET mygtuką, esantį ant programinės įrangos. John Leung

Programuotojas programinės įrangos atrodo cant aptikti AT89s51 ...... gali kas nors padėti man su derinimo diskusijų lentoje? Wats Max ilgis dl kabelis? man reikia konfigūruoti nieko? PLZ help, thankx

Sveiki Hynix: DI pastatytas grandinės ir jis dirbo labai gerai. Thanx ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ
Sveiki @ all, Aš pastatė grandinė, taip pat. Bet, deja pagrindiniame puslapyje, ir aš negaliu parsisiųsti IPT Programuotojas programinė įranga: cry: Ar kas nors atsiųsti man programinė įranga (manau apie 163 KiB)?!? Prašome mail matthias5@t-online.de Ačiū!!

Nurodyti adresu http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112989&highlight=at89s8253 grandinė. Jis yra darbo viename! Tačiau, aš bandžiau, kad su originaliu Atmel IPT įrangos grandinės, Adomas Dybkowski programa (būtina užsakymą pinout def), ir kinų IPT Downloader programinė įranga (reikia užsakymą pinout def) dėl 4 vnt (3x WinXP, 1x Win2000). Kai kurie kompiuteriai paleisti be jokių visus tris programinės įrangos problema, kai kompiuterių dirbti tik su Kinijos IPT Downloader kažkaip. Keisti lygiagrečiai uosto režimas pagal BIOS Standartinis arba EPP režime problema, ir išbandyti skirtingas programinės įrangos paketas paprastai išspręsti šią problemą. Jonas

gali kas nors duoti man schema AT89s51's programuotojas naudojant 74HC244

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back