LVF matuoklis naudojant PIC16f628

Hi all my LCF, naudojant krištolo 3.2767Mhz, bet ji neturi tikslumas gali kas nors padėti man

Turiu sukurti EPE LCF metrą per daug (aš naudoju PIC16F628A) Bet aš turiu tą pačią problemą - kai aš įjungti šio prietaiso "CAPACITOR TIME OUT" apears tuo display.And, jei galiu prijungti bet kondensatorius 1uF arba naujesnė) laikas krokodilai [iš vidinio generatoriaus dažnis yra augimo sulėtėjimas), "CAPACITOR TIME OUT" nebeliks iš ekrano ir LCF skaitiklis paleisti kūriniams normaliai su visais nuotoliais dideliu tikslumu.

Try this fix (man veikia puikiai). Atviro kodo ir eiti į "CAPACITOR" skyriuje ir įtraukti clrf ZERO pareiškimo po skambučių COPY_TIME_REGA ": CAPACITOR movlw B'00000010.; Nustatyti teisingas OSC movwf PORTA clrf TIMEMSB skambinkite INDTIMER skambinkite COPY_TIME_REGA clrf nuliui; taisymas kondensatorius timeout problema clrf PUNKTAS clrf DIDELIO Aš taip pat padariau tą patį mod Nosēdināt skyriuje toje pačioje pozicijoje, bet manau, kad nereikia. Jei jis neveikia, galite pabandyti sumažinti R5 nuo 10k iki 4K7. Iki Giancarlo

Thanks.What Compilator naudoti HEX failą? I'am alredy pabandyti sumažinti R5 nuo 10k iki 1k desn't dirbti. Pagarbiai, Makaras.

Aš naudojau MPLAB IDE v7.31 iš Microchip ir IC-Prog 1.05E Propic2 programuotojas. Aš pridedamas suspaustą failą su: ASM failą (kodas) INC failą hex failas (surinkti ir jau galima naudoti su programuotoju) kodo buvo išverstos iš TASM MPASM su Toolkit "TK3". Tikiuosi, kad šis fiksuotas versija PIC16F628A būti ok jums taip pat. Giancarlo

Labai ačiū už pagalbą! Tikiuosi, kad aš programa mano IPS kitą savaitę turiu ne programuotojas), kai aš einu į darbą.

Ar kas nors turi grandinės atkreipti į Proteus? I `ma pradedantysis elektronikos, ir aš norėčiau išbandyti šį projektą. Ir jei kas nors turi C kodą. ASM, ir norėtų man padėti ... Ačiū

Bandžiau LCF metrų kondensatorius. Pradžioje, be kondensatorius prijungtas, dažnumas yra maždaug 330.000Hz, ir 987pF rodoma antroje eilutėje. Jei aš priemonė kondensatorius vertė atrodo atrodo gana gera (aš ne kalibravimo), bet kai aš pašalinti, kad kondensatorius arba paspauskite SET, arba du veiksmai daro juos Aces, ekrane rodoma dažnumo nuo 15MHz ir rodomas 2-3 pF vertė apatinėje eilutėje . Pakeičiau pasipriešinimo. R5 4.7Ko bet be sėkmės. Aš trumpuoju R5, ir tada dingo visi reiškiniai, bet ekrane periodiškumas yra skirtingas negu, kuris galėtų būti matuojamas su prie įėjimo CLK/RB6 "(pin 12) skaitiklio. Aš tik nurodytas sudedamąsias dalis, HEF4011BP, PIC12F628 (ne) ... Ar turite kokią nors idėją, kaip išspręsti šią problemą? Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back