LVF matuoklis naudojant PIC16f628

Turiu statyti šį LCF metrą, bet aš pastebėjau, netikėtų melagingus svyravimus kondensatorius režimu. Vietoje, su pakeitimais, aš pastebėjau, kad 68pF kondensatorius turi būti įtraukta, siekiant pašalinti šiuos svyravimų, tačiau neradau informacijos, kur prijungti šį kondensatorius. Ar kas nors pasakykite man, kur įdėti šį kondensatorius?

Sveiki, Atsiprašau už mano atsakymo į šį labai senas tema, bet aš negaliu rasti schema metrą (nuorodos į epemag neveikia dabar) ... Tik darbo yra vienas modifikacijų puslapyje. Gal galėtumėte pasakyti, kur galima rasti schema ir (arba) daugiau info?? Atsiprašau dar kartą ir didelis ačiū iš anksto. Bye.

[Quote = Thelux] Sveiki, Atsiprašome už mano atsakymas į šio labai sena tema, bet aš negaliu rasti schema metrą (nuorodos į epemag neveikia dabar) ... Tik darbo yra vienas modifikacijų puslapyje. Gal galėtumėte pasakyti, kur galima rasti schema ir (arba) daugiau info?? Atsiprašau dar kartą ir didelis ačiū iš anksto. Iki [/quote] pats čia: (Z, jei kas nors turi šią pdf versiją ot žurnalų pls upload čia arba rašyti man @ [el.pašto adresas] ist3k@yahoo.com [/email] Ačiū PS bandau eMule: (i think i Burtlējiens ji

[Quote = ist3k] [citata = Thelux] Sveiki, Atsiprašome už mano atsakymas į šio labai sena tema, bet aš negaliu rasti schema metrą (nuorodos į epemag neveikia dabar) ... Tik darbo yra vienas modifikacijų puslapyje. Gal galėtumėte pasakyti, kur galima rasti schema ir (arba) daugiau info?? Atsiprašau dar kartą ir didelis ačiū iš anksto. Bye [/quote] čia tas pats: (Z, jei kas nors turi šią pdf versiją ot žurnalų pls upload čia arba email me @ ist3k (at) yahoo.com Ačiū PS bandau eMule: (i think i Burtlējiens [/quote] kadangi šaltinio kodas, į pic16F628, bičiulio? ši grandinė ir negali dirbti be jo, gali kas nors įkelti kodas labai ačiū

[Quote = Picstudent] Čia yra kodas ir kai coments nuo Becker PICstudent John [/quote] ačiū bičiuli! bet buvo kodas jūs koplietojis, buvo iš elektronika.ru kodas EPE skiriasi nuo kitų, manau dar jo puikus padėjo, tiesiog redaguoti kodą, tačiau dėka vėl

labas, aš neįsivaizduoju, iš kur kodas yra. Vienintelis dalykas, aš esu įsitikinęs, kad aš įkėliau į jį iš mano kolekcijos mano HDD, aplanko "LCF metro": D picstudent [/quote]

Sveiki, aš ieškau to kodo, bet aš negaliu rasti bet kur. Prašome galite man padėti .... Fredas

[Quote = huckshooter] Aš ieškau to kodo, bet aš negaliu rasti bet kur. Fredas [/citata] sourse kodas yra aukščiau paštu Jei jums trūksta taškų, aš jau paaukojo 20 taškų, jums picstudent

[Quote = Picstudent] [citata = huckshooter] Aš ieškau to kodo, bet aš negaliu rasti bet kur. Fredas [/quote] sourse kodas yra aukščiau paštu Jei jums trūksta taškų, aš jau paaukojo 20 taškų už jus picstudent [/quote] Ačiū ..... Taip suradęs ją, bet jūs galite pasakykite man, kuris kompiliatorius turiu naudoti? Kai naudojant MPLAB 7.31 gausiu klaidos pranešimą: Tikėtinas (PABAIGA) Fred

Labas
Taip ją radau, bet jūs galite pasakykite man, kuris kompiliatorius turiu naudoti?
Atsiprašau. Aš nesu Straipsnio PDF versija sure.The gali turėti keletą nuorodų į jį. Ką aš padariau buvo konvertuoti jį MPASM. (Mano projektas dar nėra baigtas. Little kiti darbai, Taigi nukreipti nuo jo.) Vėl pradėkite po tam tikro laiko. picstudent

mano klausimas yra, kodėl prie EPE vaikinai naudoti išorinį kristalą. ir, kodėl 3.2768MHz krištolas
Atsakymai: Kristalai yra daug tikslesnis nei vidaus generatoriai. 3,2768 skirsto tolygiai dvejetainių bitų skaičių [16,32,128 ...).

Ar tai darbas 16F628A? Ar kas nors bandė jį? Jis nereikės atrodo, kad darbas ant mano .. išbandžiau keletą dalykas

Labas, Aš bandė per su MPASMWIN5.03, bet gavau klaidos pranešimą: 129EXPECTED, pabaigos, jei kas nors turi teisę ASM ir HEX failą, gal galėtumėte įdėti ant lentos? Ačiū: D

[Quote = Arbeiter] Labas, Aš bandė per su MPASMWIN5.03, bet gavau klaidos pranešimą: 129EXPECTED, END Jei kas nors turi tinkamą ASM ir HEX failą, gal galėtumėte įdėti ant lentos? Thanks a lot: D [/quote] Originalus šaltinis parašytas TASM Kompiliatorius, tada jūs turite pakeisti kodą surinkti per MPASM [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 1 minučių: [/color] [/size] [quote = mongater] Ar tai darbas 16F628A? Ar kas nors bandė jį? Jis nereikės atrodo ant mano ... išbandžiau keletą dalykas [/quote] Jis dirba iki šiol naudojant 16F628A manau, kad turite problemų, nedvejodami kreipkitės. [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 2 minučių: [/color] [/size] [citata = Picstudent] Labas
Taip ją radau, bet jūs galite pasakykite man, sudarytojas aš turi naudoti ?
Atsiprašau. Aš nesu Straipsnio PDF versija sure.The gali turėti keletą nuorodų į jį. Ką aš padariau buvo konvertuoti jį MPASM. (Mano projektas dar nėra baigtas. Little kiti darbai, Taigi nukreipti nuo jo.) Vėl pradėkite po tam tikro laiko. picstudent [/quote] Kaip sakiau, kol jūs turite pakeisti kodą dirbti pagal MPASM, Jūs turite pakeisti šie:.% B $ H org ORG kongresas į kongresas

tai geri projektai mėgėjų tikslu pakeisti kodą PIC 16F630, 16F873 ir dirbti labai gerai. daugiau info skambinti man; Nader Eivazzadeh +98 914 310 1564

Labas Šiandien aš šį projektą, bet aš matė garbge apie lcd po prog PIC gali būti kodas nėra teisinga kai vienas darbo kodo versiją, jis gali prašome pasidalinti ja. 16f628 kodas gali dirbti dėl 16f628a dėl kvepalų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back