LVF matuoklis naudojant PIC16f628

Sveiki visi LVF METER, naudojant 16F628 daugiau versija grandines?

Ar bandyti ją kurti, 16F88 nenaudojant kristalų osciliatorius bet naudojant vidinį osciliatorių, kuris, beje, net 16F628A turi įmontuotą vidinį osciliatorių. Vėliau duos rezultatų tikiuosi.

Nuorodos h ** p :/ / www.epemag.com/megaconfucius/maxfieldandmontrose/ .... Ar turite prisijungti prie EPE ar kažką - nė vienas iš jų, atrodo, veikia.

Labas kl1k galite naudoti "be nuorodų" bet jūs turite būti narys šiek tiek ilgiau 1. Manau, perskaityti taisykles. Jei jums reikės padaryti, kad aš ne jūsų paskutinį pranešimą pašalintas. Cl

Aš bandė daryti tą patį projektą, naudojant 16F88 vidinį laikrodį. Turiu pripažinti, aš neturėjo sėkmės 16F88 naudojant tam pačiam projektui finansuoti. Atrodo, vidinis osciliatorius 8MHz nepakanka padaryti visus visus skaičiavimus. Ar kas nors paaiškinti man, kodėl taip atsitiko? Kuo skiriasi vidaus generatorius ir vidinė Kas disapointment, turintys tą pačią vertę. Atsiprašome djalli

mano klausimas yra, kodėl prie EPE vaikinai naudoti išorinį kristalą. ir, kodėl 3.2768MHz kristalų. yra kažkas su šiuo dydžiu. i tai apie visus iš EPE projektų, aš mačiau naudoti šios vertės kristalą. yra kažkas ypatingo apie tai? 16F628 turi vidinį osciliatorių, kuris yra gana tikslūs (manau:) taigi kodėl jie naudoja išorinį kristalą.

atrodo, kad Jono Becker dalykas, į alaways naudoti dalis, kad niekas lengvą priėjimą prie šiukšlių dėžėje, ir kai jis ateina į kristalo I'am visada užsisakyti specialiai them.stock savo dėžutės su 5MHz, 3.2768mhz ir 32.768 kz kristalai ir jūs neturite stebėtis, kodėl jonas Becker daro, ką jis daro :)

Pirmiausia noriu pasakyti, kad kūrėjas, Jonas gali naudoti ką nori kurti savo projektą, ir aš nesuprantu, kodėl kas nors turėtų būti nusiminusi apie tai. Jei jums nepatinka, ką jis sukurtas, tada "įdiegti savo". Ir, kad aš jums galiu pasakyti, kad dėl to, kaip programinė įranga yra parašyta, o schema veikia kvietimą teikti 3.2768 MHz kristalas, galite pakeisti arba 3.58 arba 4 MHz crystal, kuriuos turėtumėte turėti jokių problemų, nukreipiantys į savo šiukšlių dėžutė. Kalibravimo rutina, kuri yra pastatyta programos leis jums kompensuoti freq nesutapimui. Išbandžiau abu. Mikrofonas

, Aš mean't ne disrepect į john becker.I buvo tik nurodydama savo pastebėjimą naujo savo projektų pasirinkimo dalių, aš mėgstu savo darbą, bet kartais turiu problemų surinkti visus dalių needed.being naujokas su pic statyti kūrėjas sako, kad nors tai usally skausmas gauti kai kurių dalių ir I'am, kad yra daug kitų, kurie padaryti tą patį, ką me.i nežinojo, ar manote, kad galėjote pakeisti kristalų ačiū už tai. vėl i mean't, john Becker jokios disrepect į

BBarney - atsiprašau, jei ji skambėjo kaip aš leistis ant tavęs, jis nebuvo skirtas, kad taip. Taip pat man buvo ginti Jono konkrečiai. Tiesą sakant, mano komentarai buvo skirtas visiems, kad dizainas kažkas ir tada ji būtų prieinama, arba komerciškai arba kitomis priemonėmis. EPE atveju, pastangos, kad būtų galima daugiau sužinoti apie srityse, kad jus domina ir duos darbo produktą tuo pačiu metu. Projektavimo darbus, kuriuos Aš darau, daugiausia sau, mano šūkis yra "panaudoti tai, ką turite po ranka", ir kad dažnai nusprendžia, kokios dalys baigti galutinio projekto. Aš išgyveno kai Jono IPS samouczków ir IIRC, priežastis 3,2768 laikrodis naudojamas pagal savo matematikos kasdienybe per programa. Santykis koeficientas yra lengviau paleisti šiuo Freq mažiau skaičiavimų nei kiti. Aš gali būti klaidinga, tai ir aš galėčiau grįžti ir rasti, kur aš maniau, kad aš turiu šio įspūdžio. Bet kuriuo atveju, prašome Neįsižeiskite mano ankstesnį postą. Mikrofonas

Hi all, Aš iš tikrųjų šitie LCF metrą, bet jis negali dirbti gerai, aš įdėti 68pf kondensatorius grandinę, kuri modifikacijų doc im EPE download sekciją sako, bet kai aš jį, i cant tikslumą Nf mastu, pavyzdžiui talpų 10 Nf tapo 4,7 NF ​​ir Sekminių, minipa, multimetras tai yra 10,2 Nf,, Dos kas per šiuos problemą?? thx a lot.

[Quote = bbarney] atrodo, kad Jono Becker dalykas, į alaways naudoti dalis, kurios niekas lengvai prieiti ar šiukšlių dėžėje [/quote] Tikrai LOL! BTW, kurios išduoda LVF skaitiklis pasirodė?

Aš statyti LCF matuoklis, tada, jei norite jį bus parduoti jį jums ir geras gali parduoti šią LCF matuoklis. Aš apie dešimt dalių ir, jei norite daugiau, aš pastatysiu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back