LVF matuoklis naudojant PIC16f628

S

SphinX

Guest
Sveiki, Yra LVF skaitiklis projektas naudojant PIC bus paskelbta EPE Mag. FEB/2004 matuoklis matuoja L 1uH - 10H C 1pF - 6500uF F 0.05Hz - 5MHz Generatorius kvarcinis, CMOS NAND ar inverteriai vartai, atstatysiu ją: P Sfinksas

prašome pasidalinti informacija arba EPE MAG. FEB/2004 neturi EPE Mag. ačiū

Šis klausimas bus skelbiama per 2 savaites. Jan/2004 klausimas yra online dabar

Jūs galite jį atsisiųsti iš čia komplimentų. 1/5 [color = red] / Įspėjimas # 1 - Failai išbraukiama. Tiesioginė nuoroda jau paskelbtas aukščiau esančią nuorodą, todėl nereikia gaišti elektroda pralaidumo įkelti nereikalingus failus! [/color]

Labas 212.853 Yra, taisyklė elektroda. Negalima įkelti visus failus, galite jį atsisiųsti iš interneto Bye

Ar galite pasakyti man, jei šis projektas veikia teisingai?

grandinė ar dirbti su tam tikrais komentarais. Pirma, tai priklauso nuo gamintojo 4011 kad jūs naudojate. Kai darbas be jokių pakeitimų, kitos reikalauja, truputį keisdami. Aš pastatyti 3 ir reikėjo pridėti 43 PF dangtelį visoje antrojo vartų į 4011, gauti metrų skaityti tiesiškai. Nebuvo pilnas puslapis iš diskusijų apie tai, manau, gali išduoti EPE skaitytojų raide skyriuje. Tikiuosi, kad padeda jums ... Mike

Ji yra nemokama rezonansinis LCR projektas, kur rasti LCR su kintamu dažnumu ir bandymų įtampos.

Hi kai vienas turi originalus ASM failą 16f628 kaip, ten tinklalapio failo turi tam tikrų jame klaidą

Sveiki visi PDF failą Epemag Feb2004, yra saugoma ir aš norime išskleisti šio straipsnio puslapiai žinoti jums šį numerį slaptažodį?

Eiti EGA E-books Atsisiųsti / Atsisiųsti EGA Pagrindinis puslapis
turiu jau šį failą bet aš noriu atrakinti šį dokumentą išgauti du puslapius. Turiu naudoti "Advanced PDF Password Recovery Pro" nesėkmingai.

Sveiki, aš baigiau savo LCF metrą iš EPE, bet aš turiu problemų su juo. Tai priemonės, ower 1uF lygiai dvigubą gebėjimus, todėl 2 * dangteliu. vertė. Žemiau 1uF, jis veikia puikiai. I used firmware, iš EPE. Kas gali būti problema? Kitas dalykas yra tai, kad kai aš įjungti vieneto, jis rodo "kondensatorius laiko iš" pranešimą. Kai aš viela ir padaryti nuorodą tarp matavimo taškų ir aftet žinutę sek. Aš jį pašalinti, ji veikia. Bet idėja??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back