M-Tech/MS per nuotolinio mokymo

MTech per nuotolinio mokymo, taip pat siūlo Karnataka valstija Open University. Aš pradėjau kaip studentas savo studijų centras Hyderabad, Indija, įsikūręs lakdikapul. studijų centras: www.vastecno.com mokestis: 10.500 rupijų per SEM

MTech per nuotolinio mokymo, taip pat siūloma Karnataka valstybinis atvirasis universitetas. Aš pradėjau kaip studentas savo studijų centras Hyderabad, Indija, įsikūręs lakdikapul. studijų centras: www.vastecno.com mokestis: 10.500 rupijų už sem
Manau, jau minėjau svetainę su rašybos klaida. svetainė [url = http://www.vastechno.com] Vas technologijos [/url]

manau, kad tik IT (informacinės technologijos) Žinoma, jei yra integruotas kursai yra informuokite ...

manau, kad ten yra tik IT (informacinės technologijos) Žinoma, jei bet įterptųjų kursai yra prašome informuoti ...
Nors specializacija - IT, galite pasirinkti pasirenkamuosius įterptųjų ir VLSI. žr. B grupėje, kur jūs turite šiuos. B grupės informacijos galima rasti: [url = http://vastechno.com/mtech.html] studijų centras - Dažniausiai užduodami klausimai [/url] ir I dont think yra konkrečiai MTech yra atstumas tik įterptųjų Hyderabad.

Hello world!! Aš esu galutinis metų (informacinės technologijos), taip pat aš turiu pateikti viena company.An i toliau, tačiau man taip pat domina tolimesnius tyrimus, ty valstybių narių. Bet aš negaliu, nes dėl finansinių problemų, todėl aš daryti po 2yrs arba gali būti darbo laiku per šį im supainioti, kad gali kas nors vadovas mane ir gali suteikti tinkamą pasiūlymą taip pat galite u duoti man visos India.Plz Atsakyti universitetų sąrašus ASAP Ačiū.

Sveiki, Atsiprašome už vėlavimą .... aš turėjo mano egzaminus. Galite pabandyti variantas, kad aš darau. VTU (Karnataka) metu M. Tech VLSI ir įterptųjų sistemų (kurią aš dabar daro kursai - rightnow baigė 2. semster .... dar 4 eiti ...). Aukštosioms mokykloms, rengiančioms Bangalore BMS & utl, jei jums įdomu žinoti visų detalių, leiskite man žinoti, i gauti ir informacija. Cheers, Kiran
Sveiki, aš norėjau, kad ne visą darbo laiką mtech iš Bangalore, ir aš negaliu atidaryti http://pgcet.vtu.ac.in Prašome galite u duoti man informacija. Kaip galėčiau gauti daugiau informacijos apie tai? Kai yra atlikta įėjimas egzaminą? Ačiū, Digant

Sveiki, Ar yra bet M.tech programą (darbo laiku), elektros ir elektronikos absolventų BMS ar bet kurios kitos kolegijos Bengalūras? Metu im blr.Please leiskite man žinoti. Thanks & Regards, Malini

Hi Malini, tai yra jų, o laiko tik 3years patirtį asmuo, įmonė, kurioje dirbate, turi susitarti daro Mtech .. PGCET yra uždarytos, aš manau. pabandyti, Manipal ...

Hi Malini, tai yra jų, o laiko tik 3years patirtį asmuo, įmonė, kurioje dirbate, turi susitarti daro Mtech .. PGCET yra uždarytos, aš manau. Manipal ...
Labas sanju pabandyti, Ačiū ... WL chck Manipal. Rgds, Malini

Hi Kiran, dabar laikas yra minėtų kolegijų? Aš dirbu Bangalore ir nori padaryti M.tech visą. Ar galite duoti kitų kolegijų Bangalore?

Ačiū už atsakymą. Bet Manipal universitetų Bangalore?

Kaip ir dabar laikas yra minėtų kolegijoje? Aš dirbu Bangalore ir nori padaryti M.tech visą. Ar jūs suteikiate kitų kolegijų Bangalore?
Patikrinkite PGCET LĄSTELIŲ gausite sąrašą kolegijoje, kuri darbo laiku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back