M-Tech/MS per nuotolinio mokymo

Aš padariau, M. Sc electronics.i 2yrs bandymų domain.but patirtį, aš noriu padaryti Mtech per atstumą education.can vieno Tel kurios specializacija i imtis? m šiek tiek supainioti apie įterptųjų sis ir kompiuterių taikymo

Aš esu Willson. mano universiteto kvalifikacija JRO. Noriu daryti m Technika: idėja: [url = http://www.backup-sensor.com] PARKING SENSOR [/url]

Sveiki, Esu pradėjimo PGCET egzaminą šiemet MTech (Computer Science). Norėčiau dalyvauti VTU, laikui bėgant, nes dirbu Bangalore. Bet aš noriu žinoti, kada klasės bus vykdoma ši dalis laikui bėgant. Ar laikus bus lankstus, nes kartais gali tekti dirbti savaitgaliais, taip pat jei darbo krūvis yra. Ir už informaciją, brouchure visą kompiuterių tinklą inžinerijos Bangalore BMS koliažas. Kaip apie kompiuterių mokslo ir inžinerijos kursas ir mokesčių struktūrą, kad šios einamųjų metų? Prašome kas nors suteikti man informacijos apie tai - Cheers mam2009

[Quote = ivar4ever] Sveiki, Esu B-TECH elektronikos, ryšių ir nori padaryti Mtech (elektronikos ir releated specilizaions) thrugh atstumas eduacation. Prašome siūlyti bet už tą patį institucijų. (Indija) Jūsų atsakymas: Jūs galite padaryti savo Atstumas M Tech iš IETE. www.iete.org galite pamatyti šioje svetainėje, http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. Lt / electronicsforu / straipsniai / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ projektams: http://www.kitsnspares.com/user/default ASP gali susisiekti su manimi: efyedit7@efyindia.com efyedit7@efyindia.com [/quote]

Manipal MS Įmonių Švietimas nėra nuotolinio mokymosi ir vietoj to yra ne kampusie gyvenimą, kur mes savaitgaliais klasių (tik sekmadieniais (10 valandų)). Tai iš tiesų UGC Pripažintos ir šiuo metu ji veikia Bombėjuje, Bangalore, Hyderabad & Čenajus. Jo 100% kartų geriau nei bet kuris kitas nuotolinio mokymosi kursus valstybių narių, ir net geriau nei BITS. Eiti per žemiau tinklalapyje http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Į sveikatą ...

Hi Kiran, Bangalore n esu dirbu asmeninį susirūpinimą. Aš norėjau daryti per atstumą EDU Mtech (embedded / VLSI) (ta prasme savaitės pabaigoje klasių). galite pls suteikti man informacijos apie universitetus, kad r M.tech per atstumą Tamil Nadu r Bangalore .. thamks, Vijay.

Hi all, aš turėjo pokalbį su Manipal Univ ir jie UGC pripažinta nuotolinio mokymosi MS kompiuterijos kursas. Norėjo žinoti, jei kas nors iš jūsų padarė nuotolinio mokymosi MS Kompiuterių mokslas Manipal universiteto ir jis pripažino ne IT bendrovės. Papildomai bus nuotolinio mokymosi laikoma lektorius darbą kolegijose. Apskritai, tai teisę eiti Nuotolinis mokymas per Manipal universiteto Prašome atsakykite Regards, Vidya

Hi Vidya, aš šiuo metu daro Part-Time-MS (mikroelektronikos) Manipal Univ. Tai yra ne atstumas Žinoma, jos visą laiką vienas. Jūs turite dalyvauti klasės sekmadienį, ir jums reikia išlaikyti 75% lankomumo Baigiamosios semestras Egzaminai. Šis MS UGC pripažinta, bet ne AICTE. Paprastai kolegijos paklausti man ar M. Technika, kuri turėtų būti patvirtintas AICTE.

Sveiki, Ačiū labai už atsakymą. Aš norėjau eiti Nuotolinis mokymasis, kaip aš bus perkelti Dalhousie, Himachal 2 metų amžiaus. netrukus, kai bus ne kolegijoje Dalis laiko VN net. : (Ar žinote apie Nuotolinis mokymasis iš Manipal Univ kad padėti ateities karjeros perspektyvas??

kai turite exp defenetely mes nedarome taikomos labui. mes žinojome, kad mes visi darome laipsnį, kurie turėtų gauti ne tik žinias ir ryšius, bet įmonių ir Indijos Govt recongnised vertė. jūsų informaciją, MS Manipal AICTE nėra patvirtintas. mes padarėme mūsų btechs su konkuruojančių stojamuosius egzaminus, o taikant laikoma universitetų. kodėl? laipsnis turi būti patvirtintas AICTE inžinerijos kursus. dabar pasirinkimas yra URS. Aš manau, kad net BITS pilani atstumas ir MBA (symboisys, ICFAI) recongised UGC, AICTE. jei jūs tikrai norite tęsti kilimo vienerius metus, ty sabstical atostogų ir tada daryti 1 ir 2 semestrų metu projekto metu grįžti į savo pradinę bendrovės ar naujų bendrovės. Visi geriausi. 2sem laikas tiesiog skrenda kaip nieko. Patikėkite. Amar.

Labas Ar kas nors duoti atsakymą į šį pranešimą ir man papasakoti, kaip taikyti VTU arba kai kurių kitų universitetų MS / Mtech ComputerScience? 1. Aš reguliariai JRO degreee. . Ar MS / Mtech CompterScience per Nuotolinis mokymas suteikti man aukštesnės kvalifikacijos? 2. Ar galiu taikyti visą laiką PhD po šio kurso? 3. Ar šis kursas (MS) ekvivalentu į Mtech? 4. Ar užsienio universitetai mano, kad tai PG kursas. Jie mano, mano JRO kaip UG kursų. 5. Ar šį kursą patvirtintas AICTE?

hiii baigę BE. Dabar im sudomins, 2010 Tech M. nuotolinio mokymo. Ar kas nors pasakykite man, koledžai siūlo tiek. Aš taip pat galvoju IS bitų Pilani.Plz draugai man sako apie tą patį. Im nuo Pune. ir tai possibal man daryti iš Bits Pilani MS. laukia UR atsakymą

Hi ... ta pačia tema, u man padėti kliringo vienas iš mano abejonių ...?? Turiu 2 metų darbo patirtį, tai man imtis Mtech Dalis laiko per PGCET ...

Sveiki, aš girdžiu gana daug žmonių klausia, ar valstybės narės (nuotolinio mokymo programa Indija) atitinka visą laiką M. Technika? Na vaikinai VLSI pramonei iš ilgo (gana daug bendrovių) Mačiau, kad valstybės narės iš Bits Pilani arba iš bet kurios kitos universiteto Indijoje yra nepalyginamos visą laiką M. Technika programa. Dauguma kompanijų mano, kad tokių valstybių narių pažymėjimus, kaip papildomą kvalifikaciją, bet įpratęs laikyti juos lygiaverčiais visą laiką M. Technika. Net visą M. Tech geriau nei MS programų. dėl Chethan

Jie sako, kad bus ne skirtumas tarp reguliaraus MS ir MS Indijoje, kuri yra siūloma IIT Čikagos. Tie žmonės, kurie vykdo / planavimas, susisiekite su manimi / vadovas mane. Ačiū Ajaykrishna.vv @ gmail.com

[Quote = jo.kply] Sveiki Ar kas nors duoti atsakymą į šį pranešimą ir man papasakoti, kaip taikyti VTU arba kai kurių kitų universitetų MS / Mtech ComputerScience? 1. Aš reguliariai JRO degreee. . Ar MS / Mtech CompterScience per Nuotolinis mokymas suteikti man aukštesnės kvalifikacijos? 2. Ar galiu taikyti visą laiką PhD po šio kurso? 3. Ar šis kursas (MS) ekvivalentu į Mtech? 4. Ar užsienio universitetai mano, kad tai PG kursas. Jie mano, mano JRO kaip UG kursų. 5. Ar šį kursą, patvirtintą AICTE? [/Quote] UGC reglamentai nepripažįsta atstumas režimas kursai equivallent jų reguliariai arba dalis laiko skaitiklis dalys. Bet daktarė IITs, IISc priėmimo gaires, IIITs nėra nurodyta, kad jie reikalauja M. Tech arba MS reguliariai režimu. Rezultatas yra 1. Aš irgi turi tą patį klausimą kaip ir tavo. 2. Aš negalėjo rasti aiškų atsakymą dar 3. Jis priklauso nuo universitetų doktorantūros programos, ar priimti meistrai per atstumą režimu. Kas nors prašome praneškite apie tai savo išvadas.

Susisiekite su mumis priėmimo Tamil reikia, Karnataka, Maharastra įvairių Universities.We, turime platų ryšius su įvairiais Universities.We, pateikia priėmimo pagalbą MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH, ME / M. TECH. Tiksliųjų mokslų bakalauro diplomas / M.Sc. Mūsų pasitikėjimas yra įregistruotas (201000105) ir mes mūsų darbas tikrai. Kontaktai: Himanshu Chauhan valdymas patikėtinio (VCET) 919.566.015.235 919.940.204.141

[Citata = kiran81077] Sveiki, Atsiprašome už vėlavimą .... aš turėjo mano egzaminus. Galite pabandyti variantas, kad aš darau. VTU (Karnataka) metu M. Tech VLSI ir įterptųjų sistemų (kurią aš dabar daro kursai - rightnow baigė 2. semster .... dar 4 eiti ...). Aukštosioms mokykloms, rengiančioms Bangalore BMS & utl, jei jums įdomu žinoti visų detalių, leiskite man žinoti, i gauti ir informacija. Cheers, Kiran [/quote] Labas Kiran turiu complted btech kompiuterinių mokslų, dabar esu domina mtech CS. . Aš tiesiog noriu žinoti, kaip i sthe Žinoma, šio universiteto? Kiek pastangų reikia užbaigti? Kaip už savo žinias, jis turi 4 semestrus, aš manau. Aš tiesiog noriu žinoti, kultivatorius Thos yra platinamas per 3 metus. gali ir prašome pateikti man išsamią informaciją.

Yra daug iiit siūlo Mtech atstumas režimas programas. Geriausias, aš siūlau jums į ignou dukterinių i2it Pune. Sertifikatą išduoda ignou universiteto sėkmingą kursų programa. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] I2IT Puna yra tikrai geriausia, MTech institutas. Priėmimo vis dar nepraleisk šia galimybe. išsamiau, apsilankykite isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 20 minučių: [/color] [/size] I2IT Puna yra tikrai geriau už MTech instituto. Priėmimo vis dar nepraleisk šia galimybe. išsamiau apsilankymas isquareit.ac.in

Hi Iam Ganesh aš pamačiau gimęs po gali u PLZ rodo man mtech atstumas režimą Hyderabad specializacijos elektros einantys Iam 2010 passout. PLZ help man. Iam nori padaryti iš Anna, annamalai universitetų ir jokių ap universitetų nuotolinio mokymo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back