M-Tech/MS per nuotolinio mokymo

I

ivar4ever

Guest
Sveiki, aš esu B-TECH elektronikos ir ryšių, ir nori padaryti Mtech (elektronikos ir releated specilizaions) thrugh atstumas eduacation. Prašome siūlyti bet už tą patį institucijų. (Indija)

Hi friend, Kuri vieta yra įsikūrusi Indijoje? Vienintelė galimybė, kad esu susipažinęs su "bitai, Pilani", kuri atlieka atstumas valstybių narių programas. Arba galite pasirinkti Part Time M. Technika programos. Cheers,

daryti nuotolinio mokymo nepatartina, nes jūs negalėsite skirti save visiškai programos. geriau prisijungti prie pilno laiko programa.

Aš esu Bangalore. Aš žinau BITS kursai. bet jie bendradarbiavimo programų su organizacijomis. ddkrishna, taip ir yra teisingi, tačiau ši galimybė atrodo geriausia man! Thanks a lot

nėra ir nuotolinis mokymas, taip pat ten. becoz Aš ten studijavo tik. gali nerodomas svetainėje. ir taikomosios elektronikos kaip daryti po baigimo specializacijos. ir mokesčius yra apie 20000 per sem. geriau ir skambučių administravimo departamentui.

Sveiki, Atsiprašome už vėlavimą .... aš turėjo mano egzaminus. Galite pabandyti variantas, kad aš darau. VTU (Karnataka) metu M. Tech VLSI ir įterptųjų sistemų (kurią aš dabar daro kursai - rightnow baigė 2. semster .... dar 4 eiti ...). Aukštosioms mokykloms, rengiančioms Bangalore BMS & utl, jei jums įdomu žinoti visų detalių, leiskite man žinoti, i gauti ir informacija. Cheers, Kiran

Sveiki, nuorodas į savo anksčiau pašto, prašome bauda mano atsakymas: (turiu preffered atsakyti į EDAboard rašyti pati, kaip jis gali padėti kitiems, taip pat) VTU siūlo 3 metų partime žinoma. Galite imtis kursą arba raštu PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ), ar per visą Indijos vartai egzaminus (vartai kandidatų prioritetas). PGCET egzaminus bus atliekami paprastai kažkur birželio / liepos mėn. (Aš nemanau, kad galite užtrukti iki šių metų). M. Tech Žinoma šakos yra elektronika ir kompiuterių inžinierių: VLSI ir įterptųjų sistemų ar kompiuterių tinklas inžinerija. (Turiu pasirinko pirmasis). Pirmieji 4 semestrai turės teoriją dokumentai (10). Semestro egzaminus Online tipas (ne standartinių egzaminų). Kursų mokestis RS. 40.000 / per metus (3 metus tai kainuotų jums RS 40000 + RS 40000 R 40.000 = R 1, 20.000....), Jei jūs vartojate kurso BMS inžinerijos kolegijoje. Vienintelis kriterijus raštu PGCET Neakivaizdinės M. Technika kursai, kad jūs turėtumėte turėti įmetė mažiausiai 55% BE / B.Tech ir turėtų būti atleast 3 metų darbo patirtį nuo baigimo dienos. Aš pridedamas kursų programose. Cheers, Kiran

Ankstesni pašto atsiprašymų, nebuvo grandinės pašto prašo už info: Štai jis: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Išsiųsta: Trečiadienis, liepos 04, 2007 10:21 AM To: Tema: [klausimas arba komentaras iš EDAboard.com] Užklausa: Re: M-Tech/MS per nuotolinio mokymo Hi Kiran,, Aš esu suinteresuotas VLSI / įterptųjų sistemų PG kursas per VTU. Prašome atsiųsti man daugiau informacijos apie. Thanks in advance ivar4ever@gmail.com

Labas Aš esu suinteresuotas PG Žinoma VLSI šiuo metu aš dirbu VLSI domeno ... Noida Prašome atsiųsti man informaciją apie institucijos, kurios siūlo nuotolinio mokymo M. Tech VLSI

Hi im iš gudžarati ... Ar tai įmanoma Kiran padaryti šį kursą, iš čia?

Sveiki Dharmesh & Geetha, tai ne distancinio švietimo programos, tačiau dalis laikui bėgant. Jūs turite būti 40 km spinduliu kolegijos esate mokosi. Cheers, Kiran

Hi Kiran, Ačiū už informaciją, kurią pateikėte apie VTU daug. Bandžiau atidaryti URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", bet negalėjo atidaryti. Gal galėtumėte man padėti gauti informaciją apie PGCET 2008. Aš negaliu matyti visas detales apie tai "http://vtu.ac.in/". Aš padariau JRO ir nori daryti M. Technika, kompiuterių mokslo ir inžinerijos darbo laiku. Aš dirbu Bangalore. Būtų puiku, jei galite respod man ASAP. Ačiū, Krišna Kumaras Sinha

galite padaryti m.tech įvairių IITs nitų ir kitų Govt Engg kolegijose

Sveiki, U galite registruotis sau Manipal uiversity. Jie siūlo MS integruotas, VLSI, programinės įrangos sistemas ir tt Jūs turite dalyvauti savaitgalį klases. U taip pat gali toliau UR švietimo, kai u pasiekia persikėlė į Chennai arba Hyderabad Manipal universitetinių studijų centras yra įsikūręs ten pat

Hi rajeshkumar123 Ar galėtumėte pateikti mums nuorodą? .. Aš negalėjo rasti nuorodą ... Ačiū

Sveiki, Ačiū vyras .. Ar bet kas gali kreiptis dėl šio kurso ar tik įmonių vaikinai (IBM, "Ti," Infineon ", ir tt ..)?. Aš gyvenu Noida. Kumar

Sveiki, Kumar, U turi dirbti ir UR bendrovė turi pateikti sutikimą laišką

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back