[HSPICE] iš schematinis į netlist

Jūs galite pereiti į www.linear.com parsisiųsti SWIII (nemokama versija), tai labai gera programinė įranga sukurti prieskonių netlist ir sunaudoja mažai vietos. Enjoy it.

Manau, SUE (schema Vartotojo Aplinka) pagal MMI (Mikro Magic Inc) yra kažkaip ne taip jau blogai. Žinoma ši programinė įranga yra daugiau logikos Projektavimas, tačiau ji yra atviro kodo ir eksportuoja. Sp failą.

Sveiki, Ar kas nors žino apie schematiškai vartotojo aplinkos (ieškovu) priemonė, rašyti man svetainėje arba nuorodą arba (kaip ją gauti), iš kur aš galiu jį gauti. bet darbo naudojant teistis, rašykite man.

daug įrankių gali tai padaryti tiesiog pasirinkti tinkamą schematiškai generuoti netlist bet jums reikia padaryti kai kuriuos pakeitimus,

Sveiki U gali jį naudoti RD tiek .. kaip S Parametras modeliai, praradimu tx. modelių, lauko Solver ... Ačiū [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] Hi u gali jį RF tiek. kaip S Parametras modeliai, praradimu tx. linijų, paduotas Solver. Ačiū

[Quote = rambus_ddr] ORCAD yra labai gera, ji gali sukurti *. sp, ir padaryti hspice modeliavimas. [/Quote] Ar galite man papasakoti, kaip kurti. Sp failą iš ORCAD? Aš negalėjau rasti. kulkšnis

[Quote = fatbear] Dėl Windows OS, Workview Tarnyba tokių priemonių - viewdraw. Linux OS, IC50 (ar 5033) yra geras pasirinkimas. [/Quote] Taip. Workview yra populiarus langai. Tačiau kyla klausimas. Kuris simbolių biblioteka turėčiau naudoti rengiant operaciją stiprintuvas pastatytas NMOS ir PVO tranzistorius? Radau kai MOS simbolis jo lib iš tikrųjų. Tačiau atrodo, kad visi jie yra atskirame vietoj MOS tranzistorius naudojamas analoginis integrinio grandyno?

S-edit (degio) gali būti geriausias pasirinkimas. prieinamas visur.

[Quote = rambus_ddr] Sveiki, mario1980, aš dažnai naudoti ORCAD, bet man naudoti ją sukurti netlist ir tada naudokite hspice daryti modeliavimas (nenaudokite PSPICE). Manau, kad tai labai geras metodas. Ir aš taip pat manau, kad Hspice greitis ant PC (P4 ir didelės atminties) yra priimtinas. [Quote = mario1980] rambus_ddr, tai akivaizdu, kad jūs ne dirbo per daug su OrCAD PSPICE. Tai bjaurus. HSPICE Linux yra toli, kur kas geriau. [/Quote] [/quote] Sveiki Rambus Ar galite išmokyti mane aprašykite, kaip jums sukurti netlist į PSPICE ir modeliuoti jį hspice? ačiū - Andrew

dozę kas nors žino programinę įrangą, kuri leidžia atgal anotaciją hspice duomenys (tarkime šališkumo taškai) prie schema? Kulkšnis

Cadence Ic6.1 kartu su SimIF iš Synopsys leidžia backannotation iš hspice. Op į schematiškai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back