Sveiki, 1. Naudokite patogi redaktorius (GUI pagrįstos): Rekomenduojama yra gvim. Kaina - nemokamai 2. Naudokite Cadence IC programinė įranga, su virtuozas schematiškai redaktorius užfiksuoti UR schemos ir tada išvedė į HSpice formatu netlist. Kaina - papildomos licencijos HSpice variantą. 3. Naudokite Tanner S redaguoti netlist generuojami čia yra suderinama su HSpice formatu. Kaina - S redaguoti bazė išlaidų. jei aš buvo gimęs pozicijos galėčiau eiti į 1 ar 2 variantas. Ačiū, Gold_kiss
PSPICE lengva rasti ir naudoti; viedraw turi gerą funkciją, o ne paprasta naudoti. jie abu gali generuoti hspice netlist ir viedraw gali embeded už simuliatorius hspice, taip siekiant atkreipti yra geriausias pasirinkimas, ir ji gali veikti windos os.
Sveiki, mario1980, aš dažnai naudoti ORCAD, bet man naudoti ją sukurti netlist ir tada naudokite hspice daryti modeliavimas (nenaudokite PSPICE). Manau, kad tai labai geras metodas. Ir aš taip pat manau, kad Hspice greitis ant PC (P4 ir didelės atminties) yra priimtinas. [Quote = mario1980] rambus_ddr, tai akivaizdu, kad jūs ne dirbo per daug su OrCAD PSPICE. Tai bjaurus. HSPICE Linux yra toli, kur kas geriau. [/Quote]
[Quote = rfic] Kaip sudaryti savarankiškai modelis turi būti naudojamas Hspice [/quote] Ne lengvas darbas. ji praeiti kelios daktaro laipsnį ir keletą mėnesių į darbą
tai teisė, OrCAD yra Skurde už Windows OS, ECS gerus ir draugiškus schematiškai atvykimo priemonė Unix OS Cadence's analogas priemonė yra labiau populiarėja kiti spicevision ,........
Dauguma schematiškai redaktoriai gali eksportuoti standartas prieskonių netlist, pvz ORCAD surinkimo, kompozitorius, ir tt Galite eksportuoti prieskonių netlist iš šių priemonių, tada pridėkite stimulas šaltiniai ir analizės galimybes netlist, ir paleisti jį hspice.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.