[HSPICE] iš schematinis į netlist

D

davyzhu

Guest
Sveiki visi, Aš naudoju HSPICE keletą savaičių (daugiausiai CMOS Analog dizainą), bet redaguoti netlist pagal Notepad nėra patogi (kai skaičius MOSFETs daugiau nei 20). Linkiu Jums rekomenduoti lengva schematiškai redaktorių, kurie schematiškai gali būti transformuota į HSPICE netlist. Ir aš noriu grandinės mazge galima taisyti šio schematinis redaktoriaus. BTW, mano OS yra Windows XP. Pagarbiai, Deivis

[Quote = davyzhu] Sveiki visi, Aš naudoju HSPICE keletą savaičių (daugiausiai CMOS Analog dizainą), bet redaguoti netlist pagal Notepad nėra patogi (kai skaičius MOSFETs daugiau nei 20). Linkiu Jums rekomenduoti lengva schematiškai redaktorių, kurie schematiškai gali būti transformuota į HSPICE netlist. Ir aš noriu grandinės mazge galima taisyti šio schematinis redaktoriaus. BTW, mano OS yra Windows XP. Pagarbiai, Deivis [/quote] Galbūt paieška "spicevision" google. Tai tikrai ne schematinis redaktoriaus. Tačiau, aš rasiu tai yra labai naudinga, kad greitai peržiūrėti tam tikrų analoginio subcircuit netlist mano langą Notepad. AFAIK, padoraus Hspice šeimai schmatic redaktorių pasirinkimas yra tikrai nedidelis - S-taisyti, sanglaudos AMS dizaineris ... Sunkių dizainas įrašas, jis vis dar geriau su linux versija Cadence IC arba "Mentor įrankius. (Ps ADS turi gerą schemos įrašas, skirtas Windows. Tačiau netlist vertimo procesą sukelia bėdų už mane daug)

Dėl Windows OS, Workview Tarnyba tokių priemonių - viewdraw. Linux OS, IC50 (ar 5033) yra geras pasirinkimas.

Daug įrankių, gali transformuoti schemos su netlists, bet netlists gali prireikti šiek tiek pakeitimų, kuriuos reikia suderinti su hspice. Galite pabandyti PSPICE.

pagal HSPICE pagalbos, Innoveda's Viewdraw ir globėjo IC stotis palaiko HSPICE (I'v nebuvo išbandyti bet kurį iš jų!) ir taip pat galite kitų sch redaktoriai ir netlisters kaip ORCAD (reikia šiek tiek netlist redaguoti) arba Protel (mažiau redaguoti reikalavimas!) GERIAUSIAS!

Sanglaudos ECS kitą populiarus schematiškai įrašas įrankis, kuris remia daugelį pritaikyti aplinką ir, jei norite padaryti daugiau ų funkcijos yra SDK programavimas su įrankiu API vieną. Galite atidaryti X-Window jūsų langų naršyti iš "Unix / Linux shematic. Vykdyk hspice langai taip pat.

Sveiki visi, ačiū jums visiems už jūsų patarimus, aš ieškojote įrankiai google, ir mano draugas patarti man naudoti cadance įrankius, tačiau jis atrodo pernelyg sudėtinga. Norėčiau naudoti redaktorius patogi kaip HSPICE UI (hspui), be tiek daug meniu punktų ir dialogo lange. Ar tai misija neįmanoma? Pagarbiai, Deivis

naudoti S-Edit (degio) sedit gali generuoti netlist, kad jums reikia

manau, kad jūs galite rašyti paprastas perl programos ištaisyti klaidą netlists kuris IC50 generuoti.

Dabar galiu pasirinkti Tanner už Sch redaktorius, jis gali eksportuoti. Sp failą. Deivis Zhu

Aš turėjau panaudoti viewlogic anksčiau. Tai geras EGA įrankiai vnt. Netlist sukurtas viewlogic gali būti tiesiogiai naudojamas HSPICE. Manau, kad galite pabandyti.

turi būti visiškai suderinama su hspice, dauguma prieskonių versija schematiškai redaktorius darys, bet aš rekomenduoju PSPICE. Jūs galite rasti nemokama schema taip pat, tačiau įsitikinkite, kad jie prieskonių suderinamos, ir netlist yra redaguoti.

Galite naudoti DxDesigner iš Mentor Graphics PADS arba WG PCB dizaino gaminius. Tai nauja versija Viewdraw ir gali eksportuoti schemos su Hspice, PSPICE ir Eldo netlists.

Aš taip pat recommand naudoti gvim redaguoti (nemokamai) jūsų netlist. Ji apima sintaksę spalvų sistemos: - komentuoti mėlynai - spauda, Parametras, ..... žalia - ... spalvos galite pamatyti svarbius dalykus daug greičiau! PS: Gal kitais redaktorius turi SPICE sintaksės failas žiūrovas. Bet aš nemanau, kad UltraEdit ($$$) turi vieną.

ORCAD yra labai gera, ji gali sukurti *. sp, ir padaryti hspice modeliavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back