89s52 programą naudojantis nuoseklųjį prievadą

F

frigo

Guest
Prašome, man reikia AT89ISP Programuotojas Kabelinė pinout nes pdf vadovą Atmel svetainėje nėra užbaigtas. Aš naudoju jį su AT89S52. Ačiū Frigo

Aš naudoju PonyProg adapteris ir programinė įranga AT89S mikro. www.lancos.com / prog.html adapteris aprašyta: AVR ISP (STK200/300) lygiagrečiai uosto sąveikos Atkreipkite dėmesį, kad adapteris AT89S suderinama. Pagarbiai, 8O

Sveiki man reikia AT89 S 51, AT89 S 52 programuotojas, kad darbas laimėti XP/2000, prašome įvesti man keletą nuorodų. Mano

Pabandykime šį vieną. Galite naudoti tai kaip nuoroda schemetics už kabelis 89S8252 ISP ir naudoti AVRISP programinė įranga. Aš jau jį padarė. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / AVR / avr.htm
isp1.gif

Hi drwho78 aš statyti PCB sch failą at89isp, ir išbandyti jį su @ tmel Isp programinė įranga Win XP, bet jis neveikia! Ar yra būdas rasti IPT programuotojas atmel at89? (Aš mačiau Ramesh atsakymas po pastatą: :) () linkėjimai

Aš pastatė kabelis ir išbandyti jį. Ji dirba su 89S53, 89LS53, 89LS52 tt pakeisti tik aš padariau, kad schemos buvo pakeisti 100 Ohm rezistorius su 68 Ohm rezistorius. Radau, kad naudojant 100 Om rezistorius neveikia ant visų kompiuterių. Be to, kabelis veikia be lyginamojo LM393. Kabelis buvo išbandytas su Atmel programinė įranga po Windows 98 ir 2000. Norėčiau dirbti su XP.

Labas Amru Jūsų nuoroda yra bendro pobūdžio, prašome tiesioginę nuorodą į savo pagrindinę vietą. bye

: D Aš naudoju AEC IPT per WinXP, tai ... taip ... It works! Bet, jis yra lėtesnis (manau, kad WinXP yra mor apribojimai uosto naudojimo, ir kad yra priežastis)

hi im bitų comfused im naudojant ATMEL microcontroler at89s52 ISP progremming ir aš turiu problemą conecting jį parall uosto į mano kompiuterį, kad jis bus geras su atmel sąsają, jei ir gali talo man, kaip sujungti CPU VVKT blogai būti laimingas ačiū Amiram

Sveiki, aš bandė jį du kartus atsisiųsti minkštas Zenner minėta iš AEC vietoje. Du kartus ji žlugo. Jeigu yra kas nors galėtų po šio Krosnis (apie 60KB) čia būtų puiku. Filename Aš tai yra aec_isp.zip. Ačiū Robby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back