Yahooooo

T

technik

Guest
Aš buvo siekiama padėti 802,11 WLAN nuorodos į keletą temų, pastaraisiais.Tai ne mano sritis, bet reikalavimas paskatino mane padaryti nuorodą ir namų Parzenie keletas antenų, taip pat.Su daug padėti Jums vaikinai, Pingy, dujos ir kiti, aš pagaliau pavyko gauti nuorodą, dirbančių su pora DWL-900AP radijas, 1 spiralinės antenos ir 1 parabolinės atšvaistai.

Labai ačiū visiems padėti.Aš prarado be jo.

Rgds

techniką

Max techniką,

Congrats!Jūsų sėkmė gali man
ir kitų skaitytojų, informacija apie visą įrangą ir metodus, kurį Jūs naudojote šį pasiekimas.Br.

Manau, kad esate šiek tiek vėlai apie šį pranešimą (Tai buvo lygiai 4 metus).Kas pasikeitė ir įranga yra lengvai ir nebrangiai.Aš pats buvo atnaujintas ryšys su geriau-the-shelf antenos.Bet jei vis dar reikia šiek tiek patarti, galite paprašyti manęs konkrečiai kuriame skyriuje reikia.

Max techniką,

Thanx for atsakymas, galite duoti man visa scanario ir informacija apie įrangą naudojate dabar.

Br.

Aš DWL-900AP radijas su namų padarė parabolinės reflektoriai.Parabolinės reflektoriai vėliau buvo pakeistas į off-the-shelf 36db parabolinės antenos.I dont prisiminti ženklu, tačiau yra šimtai šių galite rasti internete.What else do you want to know.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back