vieną pėdsaką daugelio komponentų

F

faQ_

Guest
Hi guys, I m smalsu, jei yra bet kokia galimybė įgyvendinti pavyzdžiui, naudojant tik vieną Bigg antraštės pėdsakas plokščių keturių schematiškai naudojamas antraštes .. Kokių nors idėjų??

Apskritai tai įmanoma. Ar jūsų PCB programinę įrangą leidžia daug schematinis simboliai dalis?

tai tikriausiai apima, bet ima naujokai. iš tikrųjų, nėra daug sch.symbols dalis. dalykas, kad im bando padaryti yra naudoti tik vieną PCB pėdsaką daugelio schematinis simboliai. Pavyzdžiui, aš 8x16 antraštės schematiškai padaryti jį aiškesniu. bet PCB, i gonna naudoti 2x64 antraštes. todėl vietoj 8 antraštes, 2 antraštės bus pateikti. Aš sukūriau šią naują 64 prikabintos antraštės pėdsaką, bet kaip aš galiu spręsti 4??

nėra daug sch.symbols dalis. dalykas, kad im bando padaryti yra naudoti tik vieną PCB pėdsaką daugelio schematinis simboliai.
Tai ta pati problema, nes dalis paprastai vienas pėdsakas. Priskyrus daug schematinis simboliai turi būti padaryta redaktorius dalį savo PCB dizaino įrankis. Jei pasakoja apie įrankį, edaboard naudotojai galės padėti jums išsamiai. Kitaip susijusios su vartotojo vadovą ir vadovėliai.

yra bet ALTIUM dalis redaktorius versija:) Bandžiau pėdsaką redaktorius, tačiau jis apibrėžia vieną pėdsaką už simboliu ..

Aš tik galiu pasakyti, kad ALTIUM leidžia daug simbolių per pėdsaką, turite pvz. Loginiai įtaisai ir VP. Aš tikiu, kad galite rasti, "kaip" vadove.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back