USB1.1 per įgyvendinti

B

brmadhukar

Guest
Labas,
Aš naudoju USB1.1 Scanlogic prietaisą duomenims perduoti.Aš galiu perduoti mažiau nei 1 MB / s, nors spec sako 12MB / s greičio režimu.Mano duomenys pusėje laukia ACK signalas yra labai ilgas.Kaip derinti šią problemą.
TIA
brmadhukar

Galite suprasti, USB specifikaciją daugiau.

Įrenginių bus išsiųsti kaip galima greičiau.

USB priimančiosios bus lėta, jei prarasti timeing perduoti ....

8Mbit / s yra didžiausia įmanoma EZ-USB naudojant MS-Windows PC.

Labas,
Ar yra koks nors procedūros, siekiant nustatyti, ar USB prietaisas veikia optimaliai.Ar yra skirtumas tarp Izohrons našumo ir Bulkmode perdavimo pralaidumą.

Skandinavijos loginis įrenginys Dat lape sako, kad maksimalus 12 Mbps yra įmanoma.Ebven 8M yra Gerai man.Tačiau savo tikslą pusėje aš laukia ACK signalas, kad apribojimas, atrodo, iš kompiuterio pusės.USB Host Controller nuosavybės rodo pralaida 10% langų savybes puslapyje.Kaip pagerinti padėtį.

brmadhukar

Labas,
Aš turiu patikrinti tikslinės pusėje USB ir nustatėme, kad jis laukia, kad ack 90% laiko.Vairuotojui priimančioji pusė (API), atrodo, imasi 900us už kiekvieną perdavimą.
brmadhukar

brmadhukar rašė:

Labas,

Ar yra koks nors procedūros, siekiant nustatyti, ar USB prietaisas veikia optimaliai.
Ar yra skirtumas tarp Izohrons našumo ir Bulkmode perdavimo pralaidumą.Skandinavijos loginis įrenginys Dat lape sako, kad maksimalus 12 Mbps yra įmanoma.
Ebven 8M yra Gerai man.
Tačiau savo tikslą pusėje aš laukia ACK signalas, kad apribojimas, atrodo, iš kompiuterio pusės.
USB Host Controller nuosavybės rodo pralaida 10% langų savybes puslapyje.
Kaip pagerinti padėtį.

brmadhukar

Dėkojame už sąnaudas.

Aš naudoju urmu perdavimo būdas, ir nėra jokių kitų įrenginių.Aš gaunu nulį NACKs.

Turėtų pakeisti skirtingų būdas padidinti througput.

No I
don't think so.ISO tik realiu duomenų, pavyzdžiui, garso ar vaizdo.
ISO nėra klaidų tikrinimas, kad tai galbūt ne tai, ko Jums reikia.
Ir Nutraukiama yra therible lėtai

Pabandykite naudoti daugiau URBS padidinti datarate jūsų vairuotojas.
Pavyzdžiai galima rasti Walter Oney's "Programavimas" Windows Driver Model "

usbman

Labas,
Thnx už komentarus usbman.

Šiuo metu esu naudojant vertinimo coipy iš Jungo vairuotojui nustatyti.Ar tai kelia lėtas duomenų perdavimo greitis?

brmadhukar

Max USBMAN,
Mūsų sistema, aš naudoju didmeninis perdavimas režimu ir paketo dydis 64b.bet paketo perduodami 1kHz norma (?).Mes vis SOF kiekvienos ms iš vairuotojo.Kaip išjungti tai priimančioji pusė.
TIA
brmadhukar

Jūs negalite išjungti SOF nes tuomet jūsų prietaisas turi būti sustabdyti
SOF yra gyvas laikrodis jūsų sistemos.
Per SOF yra vietos 17 Tūrinės paketuose!(žr. specifikaciją)

Jūsų problema yra vairuotojų
Jūs turėtumėte pažvelgti į bulkusb nuo 2000 DDK ..

Geras vairuotojas gali beveik gaminti / Gauni 1 MB per sekundę, atsižvelgiant
apie naudojamas USB silicio.I
don't know Jungo todėl aš negaliu pasakyti nieko
apie tą produktą.

usbman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back