USB trūkstamų duomenų

A

ashugtiwari

Guest
Hi all,
Aš naudoju at89c51 UC į comuunicate prie kompiuterio per USB ir Izohrons būdas.Jei i prisijungti prie paties USB valdiklio savo prietaiso ir kito prietaiso (i prijungtas interneto kameros dirba didžioji režimas), USB paketai grtting praleistąją.Ar ši problema yra dėl pralaida USB ar ką nors kita.Prašome atsakyti.Beje tiek prietaise i naudojamas dirba visu greičiu.Thanks in advance.

Ashutosh

Labas!
Jūs turite pateikti daugiau informacijos apie šią situaciją ...
Kaip tiksliai savo prietaise yra dingęs?Tiesiog praleistus keletas paketų arba visiškai prarado iš USB autobusas?

Ar tikrai, kad USB-kameros naudojimo masinė?Tai nėra būdinga realaus vaizdo
ir garso ...
Be to, jei ji yra masinė tai neturi sutrikdyti jūsų įrenginyje!Pagal USB specifikaciją masinė pervedimai atliekami tik tada, kai yra pakankamai AUTOBUSŲ nemokamai bindwidth, todėl jūs turite gauti jokių vaizdo ar garso, jeigu jūsų Isohronous prietaisas siunčia daug duomenų ...
Tačiau manau, kad kamera naudoja Isohronous pat ...Taigi Kas atsitiko mes jums cannect savo prietaiso (nėra nieko dėl USB magistralės) ...Priimančioji užduoti savo prietaisą reikia Iso duomenų ...USB-spec.5.6.1 sako
"Su tyrimo tam tikros konfigūracijos už Izohrons vamzdžio nurodo didžiausią dydį duomenų apkrova, kad galima perduoti arba gauti. USB sistemos programinė įranga naudoja šią informaciją, per konfigūracijos, siekiant užtikrinti, kad yra pakankamai autobusu laiko pridėti didžiausią duomenų apkrova, kiekviena ( mikro) rėmo. Jeigu yra pakankamai autobusų laiko didžiausią duomenų apkrova, konfigūracija yra įsisteigęs; jei ne, konfigūracijos nėra įsisteigęs.
Taigi, tai bus ok sukelti visus pralaida yra laisvi ...

Dabar jums prisijungti 2-asis įrenginys ...Jei tai yra "masinė - neturi būti problema ...Isohronous viršenybę masinė ir jūsų prietaisas ir toliau tinkamai veikti ...

Jei 2-oji prietaisu naudokite Iso dar kartą - kad problema atsiranda ...Specifikacija PRIIMANČIOJI turi išmesti antroji įrenginio konfigūracijai, jei nėra pakankamai pralaidumo, bet taip pat tikėtina buvimo nuspręsti paprašyti prietaisai vėl alternatyvių konfigūracija atitiktų jų reikalavimus ...ir manau, kad čia tikrai jūsų prietaisas praranda pralaidumo ...Galite derinti ir patikrinti, ar PRIIMANČIOJI assing naują konfigūraciją?

Be to, galima šių sumažėjo paketus būti prarasti dėl CRC-klaida, pavyzdžiui!
Kiek pakelių buvo prarasti?

Linkėjimai!

Ir nepamirškite padėjo man mygtuką, jei aš padėjo jums

Aš apolozise savo klaidą, Kamera dirba per apie Izohrons režimu.Ir aš trūkstami beveik 2-3 pakelių visos komunikacijos.Please let me know jei jokio atsakymo.

Ashutosh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back