USB 3 analoginius kanalus įsigijimas

F

fuzzzy

Guest
Labas,

Man reikia perskaityti 3 analoginius įtampos ir Perkėlimas tai mano PC per USB prievadą.

Ar yra koks nors prietaisas, kad tai?Galėjau padaryti tai duomenų surinkimo USB prietaisą nuo National Instruments LabVIEW ir pigiausias, bet yra labai brangus man.taip pat ji turi analoginius ir skaitmeninius kanalus I won't naudoti aikštelė.

Ką apie naudojant su vidaus MCU / D converter ir USB?

Ačiū

Galbūt aš ne paaiškinti mano problemą geras būdas!

I'm looking for pigus ir paprastas būdas įsigyti 3 skaitmeninių kanalų įtampa per USB parengti duomenų PC programos.Norėčiau rezoliucija lygi arba didesnė negu 8bit ir apie 1KSample per sekundę.Norėčiau sužinoti visus galimus būdus pasirinkti geriausią!

Ačiū

Checkout šioje vietoje galiu naudoti šią moduliai!

www.labjack.com (jie teikia nemokamai LabVIEW, VB.NET, ... vairuotojas su juo)Linkėjimai,
vhdl.eu

Jūs pereiti per mikroschema taip pat atmel santimų.Jie daro daug valdikliai whish padės.

Apytikslė dont bother save su USB - 1 Ksamples
/ sek, imtis 1 doleris mikro ir ADC ir analoginių multiplexor dėl pirkimo, digitaise visus 3 kanalų eilės ir siųsti juos pavyzdžių multipleksines eilės per COM prievadą prie kompiuterio.Net atmel yra 75 centų mikroschema gali padaryti taip, kad 10 bitų ADC.Šio lustą galima naudoti vieną programinės įrangos būdu UART prie kompiuterio.Galite rasti panašių lustų iš kitų bendrovių arba kitų galingesnių modelių iš tos pačios įmonės.

Hi Artem,

Žinau, galite siųsti duomenis serially.but dažnai naujas nešiojamas ne pateko nuoseklųjį prievadą COM.taip serijos prietaisas tampa pasenęs labai fast.this yra priežastis Norėčiau naudoti USB, norint naudotis ¹ iuo prietaisu su kiekvienu kompiuteriu.Žinau USB sunkumų.1KSample yra minimum.but jei aš daugiau nei 1Ksample būtų geriau!

tirpalo iš "mobili-ji" yra gana geras, bet vis dar brangu mano nuomone.Tikiuosi, rasite kažką panašaus su mažiau I / O port ir pigiau.

Bet galiu taip pat projektas, skirtas įrangos.šiuo atveju ji gali būti man pasitenkinimo ir taip pat manau, kad tai būtų pigesnis už 100 ar daugiau vienetų gamybos!

Ką galite pasiūlyti man?

vyras paprašė manęs už šį prašymą projektui.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back