Tvirtinimo Setup & Hold pažeidimai

Hi morkų turėti ir įsteigti pažeidimus yra tarpusavyje nesuderinami ir vilations galima reguliuoti Combi vėlavimų ir šių vėlavimų bus, jei ir padidinti darbo temperatūra bus mažesnė, jei u decrese temp .. tiesiog tai yra mano thoguht prašome pasiūlyti man, ar jo galima realiu laiku arba ne, ir pasakyk man, jei yra su žaidimo temp
Kaip jūs galite žaisti su temp problema. po Apvijų iš? jos nėra jūsų kontrolės ... Ar galite paaiškinti savo ans? Per šimtą galime imtis temp. svarstant bet kaip po juosta atlikti? ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:24 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:21 ----------</span></span>
866221, Po gamybos mikroschema, jei jūs gaunate turėti pažeidimas. tada jis negali dirbti. Bet vis tiek, jei norite, kad jis darbo, eiti į laboratoriją, didinti laboratorijos temperatūros, priklausomai nuo jūsų surengti laiko pažeidimas, nes laikyti pažeidimo yra atvirkščiai proporcingas jūs galite padaryti jį dirbti.
I dont think lustai yra pagaminti dirbti laboratorijose tik tiek .... Taigi, sakyčiau, palikti nuošalyje temp. ir žaisti su temp. nustatyti bet kokius pažeidimus .... geriausia yra padidinti / sumažinti DataPath vėlavimo ar įvesti nerijos laikrodžio kelias ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back