Tvirtinimo Setup & Hold pažeidimai

C

carrot

Guest
Sveiki, Kaip nustatyti Laikas pažeidimai (Setup & Hold metu pažeidimas)? Kas yra visų dalykų, kad turi būti rūpinamasi, o nustatant tai?

Sąranka Laikas: kiek laiko sinchroninio įėjimo (D) turi būti stabilus iki aktyvaus krašto laikrodis Laikykite Laikas: kiek laiko sinchroninio įėjimo (D) turi būti stabilus po veikliosios krašto laikrodis Jei kuri nors yra pažeidžiamas teisingą veikimą FS nėra garantuojamas Metastability gali sukelti. Žemiau nuorodos yra naudinga http://www.patentstorm.us/patents/5896299-description.html http://www.vlsibank.com/sessionspage.asp?titl_id=6822 http://www.syncad.com/pdf-docs/paper_cc_timing_everything_2003.pdf

Sveiki, sąrankos metu nustatyta: 1) sumažinti jei įvairių logika delsimo mažinant skaičius logika lygiai 2) padalijant jei įvairių logika 3) Implimenting Pipelining 4) Naudojant dvigubo syncronizer naudojant flipflops Laikykite laiko nustatymas: 1) Gali būti nustatomos pridedant vėlavimą įvesties prievadų 2) patikslinančiu laikrodis greitis Paprastai saugojimo laikas negali naudotojų kontrolė Ačiū

Hi, jei u rasti pažeidimai po iš tada u juosta galima rasti aplink tirpalas darbo žaisdami su darbo temperatūra

Labas Raju, galite ir būti parengti .... apie darbo temp.

Per pradinį iteracijų tik įsteigti pažeidimus yra nustatytos kadangi valda pažeidimus yra nustatomos tik po to, kai faktinis fizinis vieta ir maršrutas informacijos nėra. Nustatyti ir palaikykite pažeidimus yra tarpusavyje nesuderinami. įsteigti pažeidimus galima ištaisyti sumažinant Combo vėlavimo. Laikykite laiko pažeidimų yra nustatoma vis Combo vėlavimo ar įterpiant buferiai tokia, kad ji nesukelia įdiegimo pažeidimus. Didinant arba mažinant vėluoja upsizing ar sumažinimas ląstelių preparatai atgal į projektavimo ir visa konstrukcija turi būti atsižvelgiama atliekant STA dar kartą. Cheers:)

[Quote = satyakumar] Laikykite laiko nustatymo: 2), patikslinančiu laikrodis greitis Paprastai saugojimo laikas yra ne vartotojas kontrolės [/quote] Laikykite metu yra nepriklausoma nuo laikrodžio greitį, jis yra potencialus dizainas žudikas. Nesvarbu, kiek jums lėtai jūsų laikrodis jums vis dar gali turėti palaikykite pažeidimus. Jie yra lengvai nustatoma įterpimo buferius ar sumažinimas ląstelių (tačiau įsitikinkite, kad nesukeltų jokių diegimo pažeidimus). Taip pat gera idėja įtraukti keletą papildomų turėti atsargą.

Sveiki, Reguliuojant Taktinis dažnis ir gali skirtis diegimo langas skirtumas, o po vieną, galima įterpti vėlavimą buferiai nustatyti laikyti pažeidimu. Pridėjus vėluojama nustatyti sulaikymo trukmė neišsprendžia problemos, diegimo ir sulaikymo trukmė yra tarpusavyje susiję. Nėra palaikykite vioaltion RTL, o tada pridedant vėluojama nustatyti.

Hi morkų turėti ir įsteigti pažeidimus yra tarpusavyje nesuderinami ir vilations galima reguliuoti Combi vėlavimų ir šių vėlavimų bus, jei ir padidinti darbo temperatūra bus mažesnė, jei u decrese temp .. tiesiog tai yra mano thoguht prašome pasiūlyti man, ar jos galima realiu laiku arba ne, ir pasakyk man, jei yra su žaidimo temp problema

Bet realiu laiku, mes negalime nustatyti temp. darbo temperatūra yra indepedent

kai nustatyti setup / palaikykite: prašome analizė, ar pažeidimas padarytas laikrodis nerijos, jei taip, pataisyti ją.

Įdėkite aukštos ir žemos pavaros stipriųjų nevykdo takai

Sveiki, sąranka pažeidimas gali būti nustatyti pagal įterpti registrų blogiausias kelias. Tvora pažeidimas gali būti nustatyti pagal įterpti buferio. Ačiū.

whhen diegimo momento pažeidžia jūsų projektavimo darbus su mažesniu dažniu, bet ir tada, kai laikas pažeidžia jūsų dizaino doesnt dirba all.thats kodėl turėti laiko nustatymas yra labai svarbus. Jūs galite nustatyti įdiegimo metu laiko pridedant keletą dalay pridedant užsiregistruok ar galite reguliuoti verilog kodavimo. jei kitas kilpos pakeičiami atveju pareiškimus.

[Quote = atuo] Tvora pažeidimas gali būti nustatyti pagal įterpti buferio. . Ačiū [/quote] Ar galima identifikuoti tų ląstelių arba: * Added insert_buffer komandą, arba * Auto buferio įterpimas nuolatinės srovės per optimizacijas? Patikrinkite ar yra specialus požymis tose ląstelėse?

Viena iš mano projektų Turiu laiko pažeidimų dėl tame pačiame registre skirtingu laiku. Aš norėjau žinoti, jei nors laiko pažeidimų yra skirtingu metu, kuriuo nustatomas vienas būtų nustatyti kiti pažeidimo skirtingu metu taip pat tiesa?

viena iš mano projektų Turiu laiko pažeidimus už tame pačiame registre skirtingu laiku. Aš norėjau žinoti, jei nors laiko pažeidimų yra skirtingu metu, kuriuo nustatomas vienas būtų nustatyti kiti pažeidimo skirtingu metu taip pat tiesa?
Sveiki, morka, po gamybos mikroschema, jei jūs gaunate turėti pažeidimas. tada jis negali dirbti. Bet vis tiek, jei norite, kad jis darbo, eiti į laboratoriją, didinti laboratorijos temperatūros, priklausomai nuo jūsų surengti laiko pažeidimas, nes laikyti pažeidimo yra atvirkščiai proporcingas jūs galite padaryti jį dirbti.

Sveiki, Dėl Setup ir laikykite pažeidimas, prašome chck kito dienoraščio: [url = http://vlsi-expert.blogspot.com/2011/04/static-timing-analysis-sta-basic-part3b.html] VLSI sąvokos: Statinis Laikas analizė (šimtui) pagrindinio - Part3b - "Setup ir laikykite laikas" [/url]

Sveiki, Ar kas nors paaiškinti neigiamas reikšmes Setup ir laikykite patikrinimai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back