turiu visus kodus: FDTD sklaida Matrix

Sveiki, gal galėtumėte atsiųsti man kodus, 2D ir 3D spręsti sklaidos problemos. Ačiū iš anksto geriausią, mano e-mail: sbouby66 (at) gmail.com

Sveiki turiu išspręsti fotoninių kristalų problemas, Ar galite atsiųsti man šie kodai? Mano paštas [laišką] dopin314@gmail.com informacija [/email] Labai ačiū. Mano Dopin

Aš pradėjau studijuoti FDTD metodas ir tai programavimas. Noriu kreiptis į savo programą FDTD. Ar galite atsiųsti man jūsų Visas kodas? Aš palieku kad visiškai jus [color = # <font Color="#444444">] [/color] [size = 12] [/size] | [size = 9] [color = # 999999] įtrauktas po 6 minučių: [/color] [/ dydis Aš pamiršau pridėti savo elektroninio pašto adresą. Prašome atsiųsti megumi215earth@mac.com~~HEAD=dobj !

Sveiki, Ar turite 1-D fotoninių kristalų grupės schema, perdavimo matricos metodu, naudojant Matlab kodą? Ar galite atsiųsti juos man? Mano e-mail adresas: rastaman4db@yahoo.com. Ačiū.

Ar galėtumėte man atsiųsti 3D ir 2D, plokščiu bangos paplitimui FDTD kodai? mano pašto [laišką] chyzh1160@sina.com [/email]. Labai ačiū!

[Quote = sunsunsun] helllo, turiu visus kodus: FDTD (1d, 2d, 3d), lėktuvas banga mothod ir. Sklaida ATRIX (2d, 3d) kodai. Dabar aš iš esmės kovoti su fotoninių kristalų. Kiekvienas iš jų gali kontaktai manęs. xshsren (at) 126.com [/quote] Būtų puiku, jei jūs ją siųsti man per ir, helena_roze2002 (at) yahoo.com

Sveiki, Ar galite man visi trys kodai 1d 2d ir 3d) šiuo adresu: [el.pašto adresas] kadet789@yahoo.com [/email] Pagarbiai, zein

Ar yra kas nors, kurie domisi FDTD kodas? Bandau modelio mikrojuostelinių antenos ir apskaičiuoti naudojant FDTD metodas C aplinkos programavimo arba Matlab kalba. Prašau, leiskite man žinoti, kokiu būdu aš galiu kreiptis į savo problemą ir ją išspręsti. Aš jau žinau, apie FDTD, bet aš susitiksiu su sunkumais, kai aš akių tinklelį mano antena, nes ji turi tris terpė (metalas, dielektrinis substratas, ir laisvos vietos), ir apskaičiuoti atnaujintą laukas: (Ačiū iš anksto :)

Mielas draugas gal galėtumėte atsiųsti man FDTD kodai mano laišką: zeinab_81033@yahoo.com~~V dėka

Sveiki ... labai ačiū ... Bandžiau xshsren (at) 126.com) id ...... bet tai, kad suteikėte man pašto nesėkmė pranešimas ... Esu geros reikia 3D FDTD kodekso, sklaidos matricos ..... galite rašykite man mevadapratik@yahoo.co.in ??? Ačiū jums .....

Manau, visa tai prašymas prasmės, nes jos daro nuorodą į tam tikras pareigas prieš 7 metus. Temą uždarytas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back