turiu visus kodus: FDTD sklaida Matrix

S

sunsunsun

Guest
helllo, turiu visus kodus: FDTD (1d, 2d, 3d), lėktuvas banga mothod ir. sklaida ATRIX (2d, 3d) kodai. Dabar aš iš esmės kovoti su fotoninių kristalų. Kiekvienas iš jų gali kontaktai manęs. xshsren@126.com

reikia FDTD sklaidos matricos kodą. Ar jūs pasiuntė jį man? Ačiū. Mano email: flyflyhighhigh (at) yahoo.com.cn

Hi dear sunsunsun! Aš dirbu dėl fotoninių kristalų pluošto, iš tikrųjų tai yra mano darbas. Norėčiau gauti pluošto parametrų naudojant FDTD. Norėčiau gauti mūsų pagalbos šioje srityje. Ačiū!

Ar galite atsiųsti man 3D plokščiu bangos dažnis FDTD kodas? mano mail yra jiangzhh1999 (ne) sina.com Ačiū labai!

Labas Ar galiu gauti šiuos kodus kopiją. Mano paštas ID [išsiųsti] jithesh_lrde@rediffmail.com [/email]. Kodėl ne jūs įkelti šiuos kodus forume? Geriausi linkėjimai Jithesh

yra ten kas nors gauti kodus, kurie buvo kalbama apie aukščiau?

Manau, ne. Ši Thread started on 11 Nov 2005. P. Sunsunsun gali būti aktyvus forume. Galite pabandyti su juo susisiekti per paštu xshsren (at) 126.com). Mano Jithesh

Hi Jithesh dažnai matyti savo postą čia, neseniai aš skatinti bangolaidyje 2D FDTD, gaunu srityje kiekvieną žingsnį, bet kaip aš galiu gauti perdavimą?

Labas shenhongj negavau į klausimą teisingai. Turite galvoje bangų perdavimo vizualizacija per animacinis formatu bangolaidyje? Geriausi linkėjimai Jithesh

Aš sudomins modeliuoti naudojant FDTD fotoninio kristalo. galima ir siųsti man MATLAB kodai?? thank u Mano email [el.pašto adresas] suraj.preity @ gmail.com [/email]

Labas, Aš dirbu realizuoti neigiamu lūžio rodikliu fotoninių kristalų. Taigi, jei turite kokių nors šia tema, prašome siųsti man kodą, Būčiau dėkingas jums. mano numeris yra [el.pašto adresas] kaps_rec@yahoo.com [/email]

Labas labai ačiū gal galėtumėte atsiųsti kodus mano mail: nsh-engineere@hotmail.com~~HEAD=dobj su mano grat dėka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back