Temperatūros kontrolė Sėklos / Augalų Propagator

M

MSM

Guest
Vėl laikas metų, kai augalų sėklų mano paskirstymas.Aš jau turiu šildomas platinimo, tačiau tai suteikia tiesioginį šilumos per dirvožemį, be temperatūros kontrolės.Norite pagerinti įdiegimo įvedant temperatūros kontrolę, propagator aplinkai.Bet kokias idėjas apie geriausią artėja šią problemą.

Jei paprašykite kaip kad, be min ir max spec, žmonės sako: "Naudokite mikrokontrolerów" arba "Su IPS bla bla bla, galite lengvai padaryti ..."arba stuff like that.

Aš sakau, naudoti termostatas.nustatyti temperatūros reikia ir nustatykite termostatą atitinkamai.

Dėkojame, kad Rikie!

Norėdami būti konkretesnis.Dauguma sėklų galima germinated, 15 iki 25 ° C intervale.Ką aš noriu pasiekti, yra gebėjimas nustatyti temperatūra 1 ° padidėjimų bet tame areale.Aš manau, kad būtų galima įdėti jutiklio į propagator išmatuoti oro temperatūrą.Tačiau tai nėra temperatūros, kad sėklų patiria per dirvą.Kas i reikalauti yra temperatūros jutiklis, kad bus įvertinti temperatūra viršų 5mm dirvožemio (atsižvelgiant į tai, kad dirvožemis yra labai daug drėgmės) ir rodyti temperatūros LCD ekranas.

Tiesiog Atriboti propagator su Putplasčio, geriausia, jei turite Putplasčio laukelis, kuris buvo naudojamas kai kurių pakuotės.Pirkti kambario kontrolės termostatas, kuris apima šiame areale, ir lazdas jutiklio į dirvožemį.Jei norite sukurti vieną, daug schemos į tinklus, tačiau jei reikia greitai ...Prisijungimas šildytuvas per termostatas.

Na, jei jūs kalbate apie LCD, jums reikia mikrokontrolerio.HEY PEOPLE, MICRO's YRA OKAY!

Tai reiškia, kad jums reikia temp Redingas, ADC, Actuator, ir tai, ir kad.

Grįžti į mikrokontrolerów skyriuje ir grindų šią problemą.

PIC Termostatas su LCD?Tai bendruose projektuose mikrokontrolerów.
Tai vienas iš jų ...

http://www.guidecircuit.com/

Kiek Jūs pasiruošę išleisti?Galite pabandyti eBay "temperatūros reguliatoriumi.Ji gali pateikti jums keletą idėjų kainų vs funkcijų.

Ken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back