Teigiami-20 problema. (Foto)

Sveiki, Norėdami Sokrat: Positiv 20 galima nusipirkti Conrad Electronic, jei jie egzistuoja Jūsų šalyje. Sobakava: kai Aš prieš dieną galėtų panašiai kaip Jūs. Bandžiau remontas pirmą fotorezisto sluoksnio ant varinio lenta sprayig antrą sluoksnį ant jo, tiesiog kelias sekundes po pirmųjų pabandyti .... Pagarbiai, Probert

Sveiki, pabandykite naudoti dažų skiediklius valymo jūsų laive. Ar lenkų ji pirmą kartą su metalo lakas, tuomet nuvalykite su dažų skiediklius (pramonės grade). Kai purškiant atsispirti, pasistenkite tai daryti glaudžiai kambarį, kad nėra vėjo pūtimo, ir ne tiek daug sumą dulkių plaukioti aplink, tada praktiškai, purškimą su plonu sluoksniu.

Kratoma purškimo galima tinkamai purškimo lenta ir bakstelėkite ją šiek tiek plokščia vieta, iš vienos pusės ant kieto paviršiaus, pavyzdžiui lentelės viršuje kol danga yra net nustatyti lenta plokščia ir oro sausoje tamsioje dulkių vieta ten orkaitėje 70deg C 15 minučių ir eksponavimo ir etch. Norėdami greitai poveikio galiu naudoti ryškioje saulės šviesoje, 50 sekundžių su dideliu pasisekimu. Aš naudoju viršutinėje dalyje senas skeneris (stiklo ir dangčio turėti teigiamą žemyn ant lentos) [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 16 minučių: [/color] [/size] Dėl ofortas aš naudoju 1 dalis peroksido 5 dalys Baseinas rūgšties ir 5 dalys vandens ofortas laiko iki 30 secconds

i naudoti sausos plėvelės ant fotorezistu ir duoti gerų rezultatų. tai neigiamai veikia filmas

HI Aš taip pat naudojami TEIGIAMAS 20 SPRAY Aš taip pat LABAI BLOGAI experince tam pačiam Bandžiau iš paskutinių 7 MĖNESIŲ gauti tinkamą PROCEEDER bet i didnt GET IT todėl bet PADĖKITE KUR Get Ready Made FOTO RESIST PCB.

Sobakava Jūs purškimo ji stora, aš valyti mano lenta su matematika-pakilios nuotaikos spiritinių ar galite vartoti alkoholį purškimo lenta plona kaip įmanoma, ir įdėti jį į dulkių horizontalioje padėtyje išdžiūti ten spintoje, esant 70 laipsnių C temperatūroje 15 minučių, Positiv 20 alavas, kad aš naudoju šiuo metu yra apie 3 metai ir aš sėkmės kas su dainos metu mažas kaip 0,245 mm Sory už prastos foto, bet aš jį paėmė su mano kamera.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back