Teigiami-20 problema. (Foto)

S

Sobakava

Guest
Aš padarysiu paprasta PCB namuose mano asmeniniam naudojimui, bet aš problemų su teigiamais 20. Aš purškimo iš 30cm atstumo, valomi (trintų su dantų šepetėliu ir skalbimo miltelių) vario kambario temperatūroje, bet aš negaliu gauti vienodą fotorezisto sluoksnio ant lentos. Prašome žiūrėti pridedamą vaizdą. Tokie žiedai ir ne nevienodai atrodo. Aš pakeičiau savo purslų ir ji vis dar egzistuoja. Ar positive20 purškimo (o metalas gali) yra netvarkos per 2-3 mėnesius kambario temperatūroje? Kas yra priežastis? Kambario temperatūros, valymo, oro srauto, aplinkos temperatūra, purškimo technika?? ačiū bičiuliai!

Galbūt problema yra sausas metodas. Po purškimo iki fotoresist nustatyti laive esant vertikalioje padėtyje. Mažesnis sienos bus netinkami, tačiau likusieji paviršius būtų gerai. pabandykite šį. Lollo

Ar tai ne gal ploviklio jūs naudojate, kad doesnt visiškai nuplaunamose? Aš niekada, kad šios rūšies dizainas. Aš taip pat jį naudoti miltelius (jos vadinamos VIM čia), kuris faktiškai šveitimo milteliai, valymo puodai ...

Aš švarus VIM labai gerai ... I'll try to išdžiovinkite ją vertikaliai, o jus apie rezultatus. Bet kuri kita idėja?

Sveiki, aš naudojamas teigiamas 20 porą metų atgal su iš kokios nors problemos, išbandyti šių sprendimų, 1 = purškimo teigiamas 20 pirmąjį pcb laive horzental poziciją lengvas tamsus kambarys naudojamas nulio vatų lemputė į kambarį, kad galėtumėte pamatyti dalykas 2 = palikti išdžiūti tinkamai bent vieną valandą 3 = dabar pridėkite savo teigiamą įvaizdį apie pcb lenta su pagalba sotch juosta kuo arčiau su pcb nepamiršti kambarys yra lengvas tamsiai 4 = dabar įdėti savo darbą langelyje, kuri yra taikoma tinkamai geriau padaryti medinę dėžutę viršuje atviro, dabar apima su UV lempa viršuje, naudojama EPROM trinti atstumas betwwen UV lempa ir PCB maždaug 15 iki 20 cm ne daugiau nei tai leido asortimentą. 5 = atskleisti nuo 15 iki 20 minučių, dainos tapo ant PCB panaudoti tinkamą valymo plauti waiste dabar atch į faric rūgšties pcb pcb tikiuosi, kad tai padės jums padaryti jūsų PCB pradėti aš taip pat nesėkmingų bet pagaliau aš gausiu sėkmę pagal bando šiuos mathod taip pat perskaityti tinkamai ploviklį naudojimo instrukcija

Aš taip pat naudojamas Positiv 20 už PCB prieš porą metų. Aš taip pat turėjo problemų su reguliariais danga atsispirti (Gerai, galbūt ne taip blogai, kaip jūsų nuotrauka ...), kol aš bandžiau šiuos sistema: I montuojamos PCB apie mažai DC variklis, įdėti Positiv 20 priešinasi viduryje PCB ir įjungti variklį. Kaip ir zentrifuge atsispirti remsis reguliariai danga ant PCB. Džiovinimui palikau PCB vieną valandą kambario temperatūroje, ir dar 15 minučių esant 50 °. Taigi mano rezultatai nebuvo labai blogai. Po kelerių metų aš nusipirkau dengtos PCB tiesiogiai iš PCB gamintojas. Jūs turite atkreipti dėmesį, nes jie dažnai naudojami neigiami atsispirti! jūs

šis paviršius yra vadinamas "apelsino žievelės" ir gali būti man nuo: blogas valymo iki (riebiai paviršiaus)-aukšta temperatūra purškimo metu (daugiau nei 30)-filmas yra per storas (probably!)-gamybos klaidą teigiamas spary-liekamasis vandens PCB buvo teigiamas "autoleveling" Efect ir nėra būtina centrifuguoti.

Aš labai blogos patirties su Positiv20, norint gauti vienodą pasiskirstymą visus diskusijų. Mano sprendimas: PH4. Galiu gauti vienodą paskirstymo net be švarios lentos .... Jo NeuralC

[Quote = neuralc] Turiu labai blogos patirties su Positiv20, norint gauti vienodą pasiskirstymą visus diskusijų. Mano sprendimas: PH4. Galiu gauti vienodą paskirstymo net be švarios lentos .... Jo NeuralC [/quote] kas ph4? man buvo naudoti Positiv20 nes prieš 4 metus, bet dabar aš ne matė: cry: Jei kas nors man gali pasakyti kur galima rasti jį! S 8O times

Sveiki! Viena iš priežasčių (I'm pretty tikrai apie tai) yra drėgmė atmosfera;) Išbandykite ją vėsioje patalpoje. Analizatorių.

PH4 yra panašus produktas į Positiv20, bet daug daugiau easyer gauti gerų rezultatų. Galiu patikrinti gamintojo ir sakau, jei reikia .=> jelt cm Prancūzija NeuralC

i cant see nuotrauka nėra aiškiai, tik spėlioti jūsų laive turi būti plokšti. kartais ne. jeigu tai, I'm using geležies nėra daug karštai, kad ji plokščia. darbas visada dulkių aplinkoje. ir naudoti didesnį laivą tada nukopijuokite jį. greičiausiai centras useble. patikrinti ir pakeisti, jei reikia jūsų purškimo methot.

Aš galiu galvoti apie du priežastys 1. Purškimo antgalis iš dalies sustabdytas. 2. Purškimo filmas per storas. Plonos purškimo sluoksniai visada yra geriau nei vienas storas sluoksnis. Purškimo pastovus plonas Stokesa horizontali tada vertikaliai ir tada įstrižainių kryptimi gamins gerą rezultatą.

hi, yra 2 galimybes: 1 - positiv20 baigėsi 2 - parama purvinas

Labas visiems BET VIENAS NAUDOTI TEIGIAMAS fotorezistu "PRP200":?: S 8O times

Aš turėjau tą pačią atveju, kai Holdem positiv20 iš šaldytuvo ilgiau nei kelias months.If jį įdedate į šaldytuvą (ne į ledinis dalis, tačiau apatinėje durų), jūs galite išplėsti savo gyvenimą daugiau nei 2 years.The atveju ant nuotraukos yra blogas valymo atveju, arba pasibaigęs positiv20. Sveikinimai Dragan

Aš išbandžiau šias sterilizacija kelias / valytuvas produktų per metus. Niekada daug luck. Visada naudokite precoted lentos šių dienų, niekada nebuvo problema. Expose, plėtoti ir etch į geležies cloride tirpalas pagamintas su verdančiu vandeniu, trunka tik 5 min iki etch tuo temp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back