SystemC naudojimas - kompiliavimo kietojo ir programinė įranga?

R

ruschi

Guest
Sveiki vaikinai,
Esu visiškai susipažinęs su raštu Embedded Software naudojant C ir I patirties apibūdinantys aparatūra naudojant VHDL, bet aš niekada nesinaudojo SystemC, todėl aš prašau, kokia ji yra gera.(rimtas - ne flamewar skirti)
of complex systems with hard- and software where the hardware is discribed in an abstract form (maybe notsynthesizable).

AFAIK SystemC skirtas aukšto lygio modeliavimas
sudėtingų sistemų su sunkiai ir programinės įrangos, kai įranga yra aprašyti abstrakčia forma (galbūt notsynthesizable).Kaip tai realiai veikia nežinau - Ar man reikia SystemC modelio procesorius savo programinę įrangą bus rodomi?

Aš girdėjau, vaikiną, kuris teigė jis aprašė / programuojamas modulis sistemos ir gali kompilować prie Netlist už FPGA ar kaip paprastas dvejetainis kodas CPU.Tokiu būdu dizaino erdvėje gali būti tiriamos ir nusprendė vėliau jei komponentas bus rodomi CPU arba yra įgyvendinamos kaip aparatūros.- Ar tai įmanoma?

Abejoja, ar tikrai veikia, kad taip - modeliavimo įrangos (ir efektyvų) tikrai skiriasi nuo programinės įrangos.Jei tai visi tampa vienodi ir systemC kompiliatorius yra, kad geras - ką mes vis dar DTL.

Yours truly
thomas

labas.
pirmiau minėto dalykų right.the vaikinas kokia jis teigia, yra right.this yra grožio systemc, kad iš vienos systemc kodas ir gali generuoti h / m, taip pat s / w.kad buvo kodėl kas nors minėta jau gerokai anksčiau
"VHDL yra blogiausias dalykas, kuris gali galbūt atsitiks su elektronika.

Sistemos c gali imituoti lygiagrečiai įrangos problemą iš vienos pusės, ir ir
c pajėgumų patikrą ir bendrai imitavimui.
Priešingai VHDL ir verilog simuliatoriams jis yra nemokamas.

Kaip grynosios sąrašas kartos aš manau srauto panašus į kitą skaitmeninę
aparatūros projektavimo tikėtis, kad Jums reikalingas įrankis konvertuoti sistemos C
į verilog.

Mano svetainę, aš turiu keletą mažai sistemos C projektai, kuriuos galite pamatyti:

http://bknpk.no-ip.biz/MiscellaneousHW/MiscellaneousHW.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back