Sumaišykite projektavimo patikros Analoginis ir skaitmeninis?

c @ dence šmėkla / S, gali tai padaryti darbą, bet ne greičio

Aš naudoju hsim imituoti maišyti signalo dizainas. "Spice" yra naudojamas analoginis dalis netlist priimti skaitmeninės part.And Hsim galite pasirinkti modeliavimo tikslumo lygis už kiekvieną modelį. Už visus skaitmeninės aš naudoju mažiausią accruacy lygį, tada modeliavimo greitai. Vektoriniu failus visi iš digtial modeliavimas. , kai mes modeliavimo skaitmeninės, rašome įvesties signalo vertės pagal hsim Manulas failą, tada mes galima naudoti šį failą paleisti hsim. Aš nežinau, kaip integruoti hsim ir NC-Sim. Kas gali duoti man, kai patarti?

Hi there knyga, ji skyriuje kalbame apie mišinį analoginis ir Elektroninės projektavimo patikros. zhpy

knygą, jis skyriuje kalbame apie mišinį analoginis ir Elektroninės projektavimo patikros.
šią knygą, ji yra labai paprasta, apie BPD simulation.As pačiu metu, ji tik paaiškina verilogA ir verilog modeliavimas. Aš tiesiog žinau, mentorius turi labai geras sprendimas, apie BPD simulation.The platforma anacad.This programinė įranga gali imituoti analoginiai dalis Eldo (prieskonių modelis, gal kitame formate) ir skaitmeninė dalis, modelsim.Thus galime pradėti imituoti behavial etapo sužinoti klaidą.

atskirti patikrinimas yra geriau, Mix-simulaiton: VCS + nanosim.

Tai yra nanosim + vcs vadovą .. Galite išsamiau ref prieš pradėdami jį naudoti. Galite susisiekti su jais išsamiau .. tikiuosi, padės.

Jei aš verilog kodas skaitmeninio ir Verilog kodas Analoginė dalis, kas yra lengviausia bendro modeliavimo įrankis? ačiū

daug įrankių, gali tilpti jūsų darbą, VCS + N shoule būti populiarus, galite paleisti savo GD nanosim VCS ir analoginis, ar konfigūracijos tiek prieskonių lygio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back