Sumaišykite projektavimo patikros Analoginis ir skaitmeninis?

A

always@smart

Guest
Hi all, Ar kas nors pasakykite man, kaip paprastai jūs patikrinimo dizainas buvo sumaišyti analoginių ir skaitmeninių blokų? Jokių įrankių galima padaryti, kad? Linkėjimai, Visada @ protingas

labas, pirma, esu ne famaliar su analoginiu dizaino, ir aš tiesiog girdėjau kažkas pasakyti, kad ultrasim arba hsim tinka maišyti modeliavimas.

Sveiki, Paprastai mes patikrinti analoginių ir skaitmeninių blokų individualiai su HSPICE ir NC-Sim. Po to, mes paleisti visą lustą patikrinti tranzistorius lygio per Hsim pasirinktas mažiausias bandymo būdus patikrinti tinklų sujungimo ir funkcionalumo. Tikiuosi, kad jis padeda:)

Labas, Aš naudoju VCS + NANOSIM paleisti mix režimas simualtion, aš manau, kad gali tilpti jūsų prašymą. BGS! hgz

Pirma, analoginių ir skaitmeninių dalys yra patikrinta atskirai. Pavyzdžiui, naudojant analoginius ir VCS skaitmeninių HSPICE. Kai tai bus padaryta, integracijos mišrių signalų patikra atliekama. Aš naudoju Nanosim mišraus signalo patikrinimo.

Sveiki krištolas ir visus, paleisti maišyti signalo modeliavimas nanosim, kokios rūšies būti naudojami analoginio ir skaitmeninio dizaino failus? ty verilog netlist, h-prieskonių netlist, GDSII, ar kažkas kita. Ar jums reikia testbench skaitmeninės dalis? visada @ protingas

Aš naudoju kaip SunJimmy. Pirma, visiškai patikrinti HSPICE kiekvieną tinkamą tikslumą kampuose, ir skaitmeninis analoginis su NCsim keletą testbench. Tada, mišrių analoginis + skaitmeninis integracijos, aš Toplevel tranzistorius netlist ir imituoja hsim (mažo tikslumo) labai sumažinamas functionnal bandymo stendo prieskonių formatu. Gal galima padaryti verilog bandymų stende. Čia aš tik patikrinti, kad sujungimas yra geras ir dirbti, kaip aš tikisi.

Sveiki, Norėdami paleisti MIX režimas modeliavimas, Analog blokas galite naudoti tranzistorius lygio netist arba Verilog-A, ir ji bus modeliuojamas nanosim, ir skaitmeninio bloko galite naudoti verilog, bus modeliuojamas pagal VCS. BGS!

O, Dieve mano. Aš niekada bando imituoti mano skaitmeninio disign su HSPICE, ir aš negaliu net įvaizdį, kurį ji. Ar tai įmanoma?

Sveiki visi, aš esu gana painioti su priemonėmis, Can anyone tell me, kas yra tarp nanosim, hsim ir ultrasim skirtumai? alwys @ protingas

Iš esmės, Nanosim, hsim ir Ultrasim visi greitai tranzistorius lygio simuliatoriaus. Jų tikslas - taip greitai, kaip įmanoma imituoti jūsų grandinės. Nanosim ir hsim yra populiarus dabartinis EGA rinkos. Sunku pasakyti, kuris iš jų yra geresnis. Ultrasim iš Cadence naujas varžovas šiame segmente. Vis dar nežinome, savo gebėjimus ir efektyvumą. Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi su mumis:)

IMHO, yra vis dar nėra gera mišraus signalo dizaino tikrinimo priemonė, VCS + nanosim ar AMS (Eldo / mach + ModelSim) nėra pakankamai gera dirbti su sudėtinga mišraus signalo dizaino.

[Quote = CatKing] IMHO, yra vis dar nėra gera mišraus signalo dizaino tikrinimo priemonė, VCS + nanosim ar AMS (Eldo / mach + ModelSim) nėra pakankamai gera dirbti su sudėtinga mišraus signalo dizaino. [/Quote] ---- -------------------------------------------------- --------------------- HI Catking ir visi, Taigi, kas yra derinys yra pakankamai gera, mišraus signalo projektavimo patikros? Ar egzistuoja rinkoje? Jei ne, gali kas nors pasakyti man gera kombinacija įrankiai, greitai enaugh paleisti mišinys analoginio ir skaitmeninio projektavimo patikros?

Tai priklauso nuo jūsų dizaino dydis. Jei jūsų lustas yra daug didelis, jūs turite ką nors kompromisą darbo laiko ir tikslumo, Nanosim ir vcs yra geras pasirinkimas, tačiau D / sąsaja jūs vis dar reikia daryti po išdėstymą Spice modeliavimas.

hi, jei jos didelis lustas pabandyti sumažinti! jei ir nori daugiau informacijos, prašome siųsti išdėstymo bye vasu

ADMS yra labai GOOG Mix modeliavimo įrankis. tačiau jis yra labai lėtas. Dabar aš naudoju Hsim ir verilog-xl, tai yra daugiau greitai.

Hi visada @ protingas, mišraus signalo modeliavimas Nanosim Norėdami paleisti, ji priima prieskonių failą ir Verilog. Vienas dalykas, reikia pažymėti, ji priima tik Verilog kaip aukščiausio lygio. Taigi, savo testbench būtų Verilog taip pat. Matyt, "spurga" modeliavimo stilių išeina greičiau ... laukia.

[Quote = visada @ protingas] Hi all, Ar kas nors pasakykite man, kaip paprastai jūs patikrinimo dizainas buvo sumaišyti analoginių ir skaitmeninių blokų? Jokių įrankių galima padaryti, kad? Linkėjimai, Visada @ protingas [/quote] Pabandykite adit mišinys analoginių ir skaitmeninių projektavimo patikros. Adomas-VPI kablys adit savo mėgstamą skaitmeninio simuliatorius (VCS, NC-Sim, ModelSim) ir galite daryti bendro modeliavimas. Jei neturite skaitmeninio simuliatorius, tada jūs galite naudoti adit DTL ir adit padaryti mišraus signalo patikrinimo. Tai lengva nustatyti, ir aš rasiu daug klausimų, tarp A / D ir D / A mano dizainas ... = P

ADMS yra geras įrankiai Mix signalo modeliavimo. Jis yra ModelSim, Eldo, eldoRF ir Macho. Pridėtą failą duomenų lape ADMS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back