su įrengimo Cadence IC5.033 į Reahat 9,0

F

firstliuxin

Guest
Pastaruoju metu aš esu aksed įdiegti kai EGA programine įranga mūsų laboratorijoje RedHat 9.0 OS.
kai aš įrengtas Cadence IC50033, keletas problemų kyla.
turiu 5 CD, o 3 iš jų bazės BASE, kiti 2 CD atnaujinti.
kaip nurodyta toliau:
BASE_IC_1.2.3 ISR2004_1.2
I copyed juos į savo kietąjį diską ir gauti 5. deguto failus naudojant Deamon tool.
I suspausti BASE bazės katalogą, ir ISR į upgrade katalogas.
mano nuomone, aš noriu įdiegti IC5033 kataloge / export/home/cad/cadence/IC5033
Pirmiausia, aš boot SETUP.SH in base CDROM_1
bet jai nepavyko Išpakuokite failą, priežastis sistemoje yra tas, kad failai yra ne taip, kaip tar archyvus.
Mano draugai man "install" kataloge.kuris buvo pakeistas.Aš vietoj originalo "INSTAL" L katalogas metu mano montavimas.Bazė buvo sėkmingai įdiegta.Aš patvirtinau konfigūracija yra teisinga. licenciją įskaitant ir cshrc_cadence.
Tačiau, kai aš lanched Cadence paraišką įvesdami icfb
Sistemos pasakyti "blogai komandą"
Aš taip pat negaliu rasti icfb į tools.lnx86/bin kataloge.
Kita problema yra ta, kad aš nežinau, kaip atnaujinti įdiegtas produktas.
Be pačios "Išpakuokite" problema, I didn't know metodas galiu sekti atnaujinti installede bazė IC5033
I need help
[/ b]

pabandyti atsisiųsti ir atnaujinti IC5xxx nuo sourcelink.cadence.com, jei turite teisingą vartotojo vardą ir slaptažodį.Turite jį naudoti savo download manager.

Jei turite CD, tai kodėl negali naudoti?!Tai labai patogu.

Prašome kreiptis į vieną žinomų straipsnis apie diegimą IC5033 į RH 9,0

Bet aš siūlau ir naudoti whitebox Linux.Tai Freee ir lygus RHEL 3.0.

Norėdami Schenke: Ačiū už sugaištą laiką!
Priežastis, kodėl aš ne naudoti CD yra tai, kad mūsų laboratorijoje worksation nėra CDROM.skaitau CD mano PC ir Išspausti jų.Tada aš upload failus worksation naudojant FTP.
Paleidus SETUP.SH, pasirinkti įdiegti produktą.buvau informuotas, kad 100% baigtas.Įdomu, 100% tai CDROM1 arba visus CDROM1.2.3.kai pagrindinis meniu, reikia pasirinkti "Install produktas" ir vėl priskirti prijungimo taškas yra "CDROM2" iki "CDROM3" turi būti užpildytas
jei aš sėkmingai įdiegti bazę, ISR turėtų būti runned.Aš painioti su kuriuo katalogas bus priskirtas kaip įdiegti kelias.
jei aš taip tuo pačiu keliu su pagrindu, diegimas bus nutrauktas.
Be to, man įdomu, kad man reikia pasirinkti "atnaujinti įdiegta producted" vietoj "install produktai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back