Stabilumo analizė

S

suhas_shiv

Guest
Can anyone guide me how I can do stabilumo analizė bendrą būdas grįžtamojo ryšio?Noriu sklypo fazės atsarga, kad per PVT variantus.Please help.

Iškirpkite linijos tam tikru momentu, sukurti zondo pvz "iprobe" iš analoglib tarp dviejų taškų, kur ir sumažino linijos nuo analoginių aplinką pasirinkti stb stabilumui analizę, užpildyti reikiamas tarsi gimęs darai ac analizė "ne kaip, jei iš tikrųjų gimęs darai ac analizė ", ne pasirinkite zondas stumti pasirinkite ir pasirinkite zondo ir įterptas.
imituoti
nuo analoginių aplinka> rezultatus> tiesioginio sklypo pagrindinę formą, stb, "masto" ir faze, sklypo

Labas,
Uczyniłem analizės, tačiau yra problemų.Grandinę yra nestabili (manau) ne 1GHz (dizainas dažnis).Ką reikia padaryti, norint gauti stabilios 1GHz?Aš jau išbandyti skirtingas vertes Rc, R ir C, bet neveikia.Jeigu aš turiu perprojektavimo visą grandinę?

Please help.Aš pridedamas sklypo ir schema.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Oi pamiršau Sklypas čia jis.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,

1) Pirma, kas yra ketinimų jūsų pagrindinė grandinė?Jūs turite indėliu vartai NMOS Diferencialinė poros susijęs su vartų yra NMOS apkrova (teigiamų atsiliepimų?)

2) Jūs turite Pažemintos produkcijos su rezistorius (Kodėl?).

3) Dėl stabilumo analizę, turite išlaikyti Rc vietoje - antra nuotrauka rodo, kad vienas iš Rc nėra.

4) Jūsų bendro režimo pataisos / aptikimo grandinė,
nenaudokite ideali srovės šaltinis.Naudokite tranzistorius dabartinės veidrodis.Tai svarbu, nes impedancja uodegos srovės šaltinis veikia bendro būdas reaguoti į jūsų grandinės konfigūraciją.

5) Vietoj to, kad jūsų dabartinis būdas Atidžiau norėčiau įterpti įtampos šaltinio zondas tarp produkcijos CMFB grandinės ir taško, kur ji yra šėrimo prie vartų, PVO srovės šaltinis apkrova.

6) Ar kompensacija pridėti (R C) įvedimo CMFB aptikimo / korekcija Diferencialinė poros padėti visais?Ar tai vieta dominuojantis Poles CMFB linijos?Manau ne, greičiausiai dominuojančios słupowo yra produkcija pagrindinėje grandinėje.

Bharath

aš šiek tiek supainioti apie ur grandinės, gimęs naudojant CMFB už veidrodžius kai kuriuos dabartinius, ir turėtų pirmiausia praeiti dabartinis "ideali šaltinis" maniau, kad veidrodis filialo, tada nukopijuokite šį srovės gimęs grandinė (arba CMFB ir pagrindinė grandinė),
taip pat gimęs grandinės ar diodas prijungtas apkrovos gerai CMFB, ji turi mažai naudos, todėl CMFB nebus tiksliai reguliuoti gimęs cm į Vref, manau, ir turėtų naudotis diff.vieno baigėsi diff.pora.
paskutinį klausimą, kas yra pavadinimas gimęs pagrindinėje grandinėje. (yra tam tikra buferio)

ką daryti ideali CMFB ir įdėkite jį insted of ur grandinės versija paleiskite stb ir diferencijuotas nauda tokia ideali viena pasakyti ir rasti optimalų pelną turėti min klaidos ir stabilių grandine tuo pačiu metu
ir gali padaryti idealiai vieną naudojant verilog-a arba pabandykite rasti jį į libs dėl Takt "Manau, kad tai yra"

Na aš naudoju grandinės kaip LVDS siùstuvas.Jos paprastai naudojamos grandinės.Aš turiu naudoti rezistorius nutraukti, kaip nurodyta LVDS standartus.Jo Diferencialinė grandinę.
Nėra NMOS apkrova.Jis taip pat įvedimo etape.Iš esmės jos veikiantis kaip komutuojamų srovės šaltinis.

Atsiprašome už Pic.RC vis dar egzistuoja, bet zamaskowanego pagal šriftu.

Aš pabandyti naudojant srovės veidrodį ir pažiūrėkite, ar jis veikia gerai.

Ačiū visiems už atsakymą.

5) Vietoj to, kad jūsų dabartinis būdas Atidžiau norėčiau įterpti įtampos šaltinio zondas tarp produkcijos CMFB grandinės ir taško, kur ji yra šėrimo prie vartų, PVO srovės šaltinis apkrova.
Bharath [/ quote]
Kodėl įterpti įtampos šaltinio zondas yra geriau?

i am a little painioti su savo nuotrauką, kodėl LVDS išėjimo neturi pakrovimo riba, ji neturi prisidėti prie fazės poslinkio?

problemų, apie modeliavimas CMFB visada karštas, gal mokytojai Univ turėtų būti atsakinga už tai, jie retai mokomi ranka ant modeliavimo gudrybės (gal jie tiesiog nežino,)

suhas_shiv rašė:

Can anyone guide me how I can do stabilumo analizė bendrą būdas grįžtamojo ryšio?
Noriu sklypo fazės atsarga, kad per PVT variantus.
Please help.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back