V
vishumittal
Guest
taip .. Štai kodėl aš paklausiau jūsų man padėti!! Bet jei jūs neturite jokios idėjos, tai yra gerai. Thank you so much.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
... reikalavimai, kaip ir aišku, kaip purvo ir be konteksto: Roll:keista projektas, mano draugas
logaritminė skalė gali būti naudingi daugiau. Elektros srovė gali būti perduodama per diodas ir įtampos kritimas diode pajuto su tinkamu Opamp. CMOS opamps šališkumo srovių mažiau nei 1PA.Aš manau, jūsų skalė yra per didelis .... 10pA-10mA
Tai labai paprasta. Kreiptis su grandine žinutė # 10, apskaičiuoti tinkamą atsiliepimą rezistoriaus vertę (500 meg), pakeisti 741 prieš "elektrometras" op su sub Pa įėjimo srovė (pvz. OPA129) ir baigsite. Bet ar linijinis, intervalo, I / V konverteris išspręsti šią problemą? Tai galbūt daro riboto 1:2000 diapazone, bet tikrai negali už pradinį 1:10 E9 diapazone. Yra ne mažiau kaip trys gali būti sprendimai: - daug diapazonai pasirinkti rankiniu būdu - autoranging - ne tiesinė charakteristika, kaip sakė žurnalas kreivė Atrodo, jūs dar nebuvo galvoti apie visą projekto specifikacijos. Man įdomu, jei kiti (pvz., projekto vadovas).Ar galite man padėti projektavimas grandinė trumpesnį asortimentą? Kaip 10pA 20nA.