Solenoide vožtuvų naudojant nuoseklųjį prievadą Kompiuteriai

A

amitpatel_be

Guest
Hi, I am new komercinės programuotojas, aš noriu valdyti daug prietaisu naudojant Serial port.Realiai mano tikslas yra kontroliuoti 8 Liquid Solenoide vožtuvas naudojant Serial port.Bet pirmiausia pasiūlyti mane, kaip valdyti skirtingus įrenginio, naudodami Serial port.
Noriu naudoti VB6, kaip programavimo kalbą

Pls help me

Skamba nice job įvesti savo į PICAXE pasaulyje!

Valdymo įtaisams per serial port, jums reikės įdėti mikrovaldiklį pvz PICAXE, PIC, arba bet kurios kitos, kurios esate susipažinę su ..
Šis mikrovaldiklį priims signalus iš kompiuterio nuosekliojo prievado, iššifruoti jų ir vairuoti tranzistorius, kurie bus aktyvuoti magnetinis ..
Jei aš jums norėčiau eiti PICAXE-18 (http://www.technologystudent.com/pics/pax1.htm) ..
Ji buid į nuoseklioji sąsaja ir visa, ką reikia prijungti prie kompiuterio nuosekliojo prievado yra 2 varžai ..
Be to, ji turi 8 skaitmeniniai išėjimai ..Ir galiausiai, tai yra ekstremalios paprasta programa, ji (taip pat ir per PC serial port), naudojant Basic Editor (nemokamai) ..žr. paveikslėlį žemiau ..

Viskas ko jums reikia padaryti, tai išsiųsti numerį, pvz 30h, nustatyti output0 H, o 31h nustatyti output0 L, 32h nustatyti output1 H ir 33h nustatyti output1 L ir tt ..

Linkėjimai,
IanP

Labai ačiū u pasiūlyti man toks mikrovaldiklį kaip Picaxe.
Mielas Kaip įdėti saugumo kodą į tokio tipo mikrovaldiklį, noriu Flash Programm į šį mikrovaldiklį, kuris programuotojas yra naudinga jį.arba galime tiesiogiai daryti su nuosekliojo prievado programavimas Visual Basic.pls pasiūlyti man.
pls duok man savo pašto adresą.

Ar šis dalykas yra įmanoma PIC16f84A arba AT89c2051/4051 mikrovaldiklį.jei jis yra tada pls pasiūlyti man.I wait for your reply.

Taip, Jūs galite naudoti PIC16f84A arba AT89c2051/4051 mikrovaldiklį prieš tai įsitikinkite, kad turite tinkamą programuotojas.

jūs turite nusipirkti programuotojas arba ieškoti kai kurių DIY degikliai, jei norite sukurti savo nuožiūra.

sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back