SOLDERLESS Breadboard su PIC's

C

Computerman29

Guest
Aš naudoju SOLDERLESS Breadboard į prototipas mano IPS projektus.Man buvo vis nepatikimas veikimas ir nenuspėjamo elgesio.I am guessing, kad dėl elektros energijos tiekimo triukšmo ir / arba generatorius trukdžių.Aš keletą ,1 LF pasirodymų visoje tiekimo geležinkeliu, taip pat 10ľF tantalas BŽŪP šalia įėjimo galia ir Breadboard.Aš taip pat dedamas taip arti, kaip galimo PIC kristalas, tačiau vis dar turiu problemų.Aš neturiu pinigų, kad pirkti dev lentos, nei laiko, siekiant sukurti kiekvienam projekto idėja PCB.Aš svarsto naudojant LDO, arba 7.805.Patikrinkite ATX maitinimo apriboti srovės (jie pateikti labai daug srovės) ir papildomos filtravimo.Kaip kristalas, I don't know.Ar kas nors turi kokių nors pasiūlymų išvalyti maitinimo ir generatoriaus?Any help būtų labai dėkingi.

Computerman29 rašė:

Man buvo vis nepatikimas veikimas ir nenuspėjamo elgesio.

Aš 16F84A, 16F917, 16F877A ir 16F628A.Turiu Elektronika Technologijos bendradarbis.Aš tik pradeda mikrokontrolerio.Aš naudoju DIP-4 laikrodžio generatoriai važiuojant 4MHZ ir 20MHZ.Aš taip pat naudojamas kristalai 33PF dangteliais.Mano grandynai daugiausia Pushbutton Switches dėl žaliavų ir LED's on rezultatų.Aš net naudojama mikroschema iš pusiau su debounce jungikliai.Aš pagaliau tikimės įgyvendinti I2C kontrolės ryškumą ir Flash norma LEDs, su LCD ar LED ekranas ir klaviatūra.Turiu užlydytus du projektus dėl perfboard (paprastas lenta su milijonų skylė išgręžta į ją), ir jie abu dirbo puikiai.

Man kyla problemų, yra: darbai, o tada bus uždaryta, neveikia visai, arba įvairių neprognozuojamų dalykų.Esu tikras, kad problema yra techninė ir ne mano kodas.

Kai blogos kokybės Breadboards turėti Strays capacitances į jiems kontaktai.Naudodamiesi IPS su išorės krištolo apkrovos kondensatoriai Breadboard capacitances gali daryti įtaką generatoriaus veikimui ir gali jį sustabdyti.Stenkitės naudoti PIC vidaus generatorius atlikti bandymus ir tada grįžti į kristalas, kai grandinės debugged.

Semin: Kokios vertės Induktoriaus jums pasiūlyti?

rkodaira: Breadboard yra 3M ženklą.Jis laive aš, o kolegijoje.Labai geros būklės - praktiškai nenaudojama, nes tada.Taip, tačiau maždaug 7 metai.Gal, kad turi ką su juo daryti?

Ką jūs naudojate ir maitinimo metu?Aš naudoju PC maitinimo bloko 12V pusėje ir PIC grandinės paleisti su 7.805 į highV pusėje 10UF ir ,1 uF apie 5V pusės jokių problemų ...Jūs galite norėti pabandyti naudoti "Reset" lustu iš mikroschema ...Tai votage detektorius, kad jūs įtraukėte į mclr PIN to, kai valdžia kreipėsi į grandinę, įtampa papratimas ramp up, o kartais ir užrakinti pic ......sėkmės

Aš naudoju SOLDERLESS Breadboards su nuotraukomis, jokių problemų.
Patalpinkite ,1 uF per pic, artimiausias skyles pic galia kaiščių.You don't need Fancy maitinimo.Bet vidutinio qualtity tiekimas turėtų būti bauda.
Aš naudoju 7.805 tik ,1 UF BŽŪP ir ne 10UF.

Computerman29 rašė:

Semin: Kokios vertės Induktoriaus jums pasiūlyti?

Aš baigė Ivy Tech State College, Valparaiso, IN 2001 su elektronikos technologijų AAS.Aš truputį aprūdijęs.I'm mokymo save PIC's pradėti verslą.

Aš naudoju 3.6-4.8V NiCd AA baterijos mano maitinimo bloko (su filtro dangteliais.) Aš taip pat naudoti 4.7K pull-up resistor dėl MCLR.

Youre tik naudojant 4.8V Ni-CAD's?Norėčiau naudoti "Reset" lustų iš mikroschema ...Aš dirbti bendrovė padarė belaidžio kontrolę pic's ir mes visada naudoti Reset lustas kas naujo dizaino ...Aso norėčiau pabandyti prarasti dėl mclr PIN Frist .... rezistoriusIšbandykite šią nuorodą ir atlikite keletą tyrimų dėl įtampos detektorius www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=2057&ty=&dty=Data Sheets & section = Data Sheets & ssUserText = MCP111

Aš dabar naudoja 9V wallwart, Fairchild KA7805A su 1000ľF ir ,1 LF dangtelius ant tiek mažai ir highside.Priemonės pastovi 5V.Aš ne pastatyti jokių naujų projektų, kol kas nors.I am waiting for my ZIF lizdai kad aš nurodė mano programuotojas.I don't think I bus kokių nors problemų.I'll let you know, kai gausiu ZIF's.Ačiū visiems už pagalbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back