SmartCard Bendravimas

apie visus programinės įrangos, aš mėgstu šaltinio varlės visi darbai su alredy operacinės sistemos kortelės, bet aš noriu 2 naują operacinę sistemą ir naują routeen, kaip aš galiu tai padaryti

[Quote = amrismail] apie visus programinės įrangos, aš Fond šaltinio varlės visi darbai su alredy operacinės sistemos kortelės, bet aš noriu 2 naują operacinę sistemą ir naują routeen, kaip aš galiu tai padaryti [/quote] kad jums reikia pradėti nuo nulio .... projektuoti, kaip norite dirbti ir tada rašyti kodą, padaryti jį dirbti. komercinis lustinės kortelės OS beveik visada parašyta C ir / arba Assembler, ir jie linkę būti gana sudėtinga. Tai sakė, projektuojant visą SmartCard OS yra paprastas arba sudėtingas, kaip jums reikia, tai viskas priklauso nuo to, kokios funkcijos jums reikia. ten bus bendra suma programavimo žinių, kad reikia daryti kaip šį projektą, iš esmės tas pats kaip jums reikia rašyti kodą 2 mikrokontrolerių ir jiems pasikalbėti su eachother. jei galite tai padaryti, tada jūs turėtumėte turėti jokių problemų ...

taip thats it pic programuotojas ir Finikso / protingas pelės programuotojas užprogramuoti aukso plokštelių.

i pastatytas skaitytojas / rašytojas žemiau,
24_1184086245_thumb.jpg
galėtų kas nors pasidalinti su manimi kodą? aš tikrai neturi idėja apie duomenų perdavimo tarp IPS ir aukso plokštelių kortelės ieškoti šiuo schema,
41_1184087208.jpg
Ar kas nors turite idėją apie bendravimo tarp IPS ir aukso vaflių kortelė (atstovauja PIC16F84.)? ačiū už jūsų pagalbą

mm, leiskite man paaiškinti, kur aš ... i remsis aukso pic kortelių skaitytuvą ir rašytojas naudojant PIC16F877. tai reiškia, aukso vaflių kortelė nėra prijungti prie kompiuterio, aš žinau, apie konfigūracijos aukso plokštelių, kuri yra kaip paveikslėlyje žemiau
17_1184254785.jpg
VCC , MCLR, rb7 (eilės programavimo laikrodis), rb7 (serijos programavimo duomenys), ir žemės. jei aš rašau aukso plokštelių kortelę iš kompiuterio, i naudoti Phoenix / Siužetai programuotojas (grandinė buvo paskelbtas anksčiau). Gebu rašyti aukso plokštelių kortelę, kaip, pavyzdžiui, kaip rašyti įprastą PIC. tai reiškia, kad i gali parašyti asemblerio kalba, tiesa? (Prašome atsakyti ..), tada, aš noriu, mano PIC16F877 skaityti ir rašyti aukso plokštelių kortelę. Pažvelkite konfigūracijos PIN aukso plokštelių kortelės yra tik rb6 (sclk) rb7 (SDA), VCC, GND, ir MCLR. jei esate TX ir RX kaištis, galiu bendrauti per USART. bet jame nėra. Manau, kad aš bendrauti su aukso plokštelių kortelę naudojant rb6 ir rb7 kaišteliu tik,. Čia, aš nežinau, kaip. man reikia šiek tiek apie kodą ar bet teorija padėti. (Tikiuosi, kad kodas :)) 1. apie kodą, kad aš rašau aukso plokštelių kortele 2 iš kompiuterio. apie kodą, kad aš rašau ti mano PIC16F877 (kad naudoti skaityti rašyti Gold kortele) bet idėja? Tikiuosi, kad y'all suprasti, apie i paaiškinta pirmiau. (Atsiprašau, mano anglų kalba yra blogai)

[Quote = zmanultra] atsiprašau .... Čia yra svarbus dokumentas, kuriame norėsite .... Tikiuosi, kad ši valia padės .... turėčiau parodė jums tai prieš Sory vyro. : Wink: [/quote] Sveiki, Kokios pagalbos jums reikia? sėkmė

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back