SmartCard Bendravimas

Z

zmanultra

Guest
Kaip aš galiu gauti informaciją iš lustine kortele susieta su mano pc per nuoseklųjį prievadą COM1. ryšys. Lustinės kortelės yra GoldWafer, kuri yra PIC 16F84A ir EEPROM 24C16 ir skaitytojui im ​​naudojant yra SmartMouse / Phoenix. [Color = red] 3. pats pranešimas. Kitos išbrauktos. Įspėjimas [/color] - MW

jį galima rasti šioje interneto svetainėje h ** p :/ / nokiafree.org/forums/f33/ss = 65fb4bf2e6c03ea0f1aa3f45749b7f65 &

Sveiki atsiprašau, aš manau, kad jiems nėra, kad skaidrus, man reikia "Kodas" procedūrą įsigyti informaciją iš kortelės, kai prijungtas prie SmartMouse / Pheonix Reader / Writer, kuris yra prijungtas prie mano bendravimo uoste 1 com1, kaip matote diagramoje I mean

atsiprašome, bet tai tik programuotojas grandinė. jūs naudojate jį perkelti, kuriai iš kompiliatorių PIC Flash ROM firmware. Tai daroma sinchroniškai (CLK & I / O). Norėdami susisiekti su smart kortelės (pvz., skaitymo / rašymo į EEPROM) jums reikia smard, kortelių skaitytuvą. Skirtumas yra tai, kad bendravimas yra tada asinchroninis. Tai reiškia, IPS turi nuolat laikrodį, 3,57, 5 arba 6 MHz jos CLK-pin, kaip ir visa CPU). Komunikate daroma asinchroniškai per I / O-pin, panašus į RS232. Aš nesupratau tiksliai: ar tu turi du įrenginius? # 1 yra IPS programuotojas pagal savo Parašytas schema. # 2 SmartMouse / Phoenix cardreader. Mik

atsiprašau .... Čia yra svarbus dokumentas, kuriame norėsite .... Tikiuosi, kad ši valia padės .... turėčiau parodė jums tai prieš Sory vyro. : Wink:

Tu turi: a punktą, programavimo įrenginio, b) norėčiau tikėtis) yra GoldWafer,, ar kitas chipcard. Jums reikia: c) Kai kodą rūšies jūs norite užpildyti kortelę (kaip GSM kortelės kodą, televizija kortelė kodas, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės kodas arba savarankiškai sukurtas kodas, bet ką kitą), d) tam tikra "programavimo programinė įranga" stumti , į kortelės elecing, kodas jums aukščiau esančią nuorodą. Jo geras D) ir kai c dalykų) aš jau paaiškinau jums viską šioje temoje: http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic71797-.html Tikriausiai turėtumėte perskaityti sriegis vėl, suprasti ką darai ar geriau išreikšti save, ko trūksta

[Quote = zmanultra] Kaip aš galiu gauti informaciją iš lustine kortele, kuris sujungtas su mano pc per nuoseklųjį prievadą COM1. ryšys. Lustinės kortelės yra GoldWafer, kuri yra PIC 16F84A ir EEPROM 24C16 ir skaitytojui im ​​naudojant yra SmartMouse / Phoenix. [Color = sidabras] 3. pats pranešimas. Kitos išbrauktos. Įspėjimas [/color] [/quote] jums reikia įkelti krautuvas kodą pic, tada jūs galite gauti EEPROM duomenis Phoenix režimu.

mums Dont, atrodo, supranta, ką aš reiškia bičiukai .......... Turiu programuotojas ---> Pheonix / SmartMouse i lustinę kortelę -------> GoldWafer aš žinau, kaip įkelti failus į pic, ir EEPROM, bet ką aš turiu galvoje, kad rašant mano "paprastas" taikymas, man reikia kuo greičiau kortelė įveda skaitytoją "Noriu -----> kodas procedūra žinoti, kad kortelė buvo įtraukta procedūra". kai jis įterpiamas, kaip ir "bendrauti" siųsti atnaujinti patikrinkite, recive duomenis apie tai ...... kaip kintamieji ir tt aš žinau, kaip programos pic assebley, c ir c + + .......... .... bet i dont reikia išsamiai ... tiesiog guid linija tikrai turėtų padėti prašome vaikinai i need i elgetauti uzzz: (

aš noriu rutina ar būdas įtraukti į programą, kad jiems parašyti, gauti 1 - žinoti, kad lustinės kortelės inertizuoti 2-kai, kaip gauti / dienos eigoje duomenys pic integroscheminę kortelę im nežinote, jei jiems susigaudyti hopfully i esu. prašom vaikinai duoti man šiek tiek padėti jiems disperate ur padėti bičiukai: šauksmą:

lustinės kortelės sąsaja yra valdoma iš skaitytojo kortele, ty skaitytojas visada inicijuoja sandorį ir kortelės atsako. jei turite skaitytuvą pripažinti, kad kortelė yra; naudoti ATR; programa kortelės procesorius siųsti ATR; string ant naujo. tada jau skaitytojas sukelti iš naujo, kai kortelė įdėta jungiklis suveikia. kiek kortelių sandorių, jos gana paprasta; programa kortelė, todėl, kad ji pateikia ATR naujo tada šokinėja į įvesties linijos, laukia užklausą, galite tai padaryti po ISO 7816 standartus, jeigu norite, kad sistema yra suderinama su kitais arba naudojant daug paprastesnę protokolą, jei jos tik šiam vienam projektui. ne mažesnį Jums tiesiog reikia kai kurių serijos kasdienybe, siųsti ir gauti duomenis iš kortelės. vienas dalykas, reikia nepamiršti, kad daugelis programuotojų laikrodis kortelę 3,57 MHz, todėl jums reikės rašyti serijos kasdienybe tam laikrodis norma arba bet kokiomis laikrodis tarifas konkrečiu jūsų skaitytuvas naudoja)

[Quote = zmanultra] aš noriu rutina ar būdas įtraukti į programą, kad jiems teks rašyti, gauti 1 - žinoti, kad lustinės kortelės inertizuoti 2-kai, kaip gauti / recieve duomenis integroscheminę kortelę pic im not sure, jei jiems susigaudyti hopfully i am. prašome guys duoti man šiek tiek padėti, jiems disperate ur pagalbos bičiukai: šauksmas: [/quote] Norėdami gauti idėja, kaip tai galima padaryti galite imtis ne Ponyprog sourcecode ieškoti čia: http://sourceforge.net/ projektas / showfiles.php? group_id = 2141 nuoširdžiausi linkėjimai

:) Rob13572468 u know, kai ir sakė "naudoti" ATR; "ir programuoti kortelės procesorius siųsti su ATR. Ar galiu įtraukti į programą, kad jiems teks parašyti ir įkelti į kortelės procssore,? tai, ką jiems bando pasakyti, kad turėčiau įtraukti ART mano mano programos. ir vienas dalykas, kad i dont suprasti, gerai jiems bando ieškoti ir paklausti žmonių, bet ne padėti ... dalykas yra jiems pirkti šią knygą, vadinamą >>>> Serijos PIC'n: PIC mikrovaldiklių Serial Communications Roger L.evens bet jiems laukti siunta, kuri vyks iki 2 savaičių .. i need ur help vyro prašome bro, jiems beging vyro u .. man tikrai reikia pagalbos vyro. dalykas, kad i dont gauti, kad kaip galima padaryti ATR man reikia, pavyzdį, arba Kai kas .... i dont know kaip tai padaryti pailsėti, aš tiesiog reikia kirsti šią sritį ir blogai būti teisūs .. miestietis prašome suteikti man gimęs išmintį bro. i elgetauti u

Asmens paštu sendt jums ebook "protingas kortelė kūrėjai kit.zip",) prieš kelias dienas, kuri apima visus aspektus mikroprocesorinių kortelių. 4 skyriuje taip pat paaiškinta išsamiau, KAS ATR (Atsakymas Atstatyti) ir ką daryti, apie tai. Galbūt jūs pirmiausia turėtų perskaityti dokumentą, pabandyti suprasti pagrindines temas, ir tada grįžti? Ką norite daryti nėra "lengva" ir "greitai" dalykas, kaip įgyvendinti tam rūšiavimo algoritmo. Yra daug sudėtingų funkcijų sudėtingoje aplinkoje. BE kai bazinį supratimą apie dalykus, kuriuos nori spręsti jums niekada būti suteikta galimybė gauti tam tikrą pažangą savo užduotis.

Lengviausias būdas tai padaryti yra tikrai naudoti picbasic pro ji bus paslėpti daug detalių, kad tokia sudėtinga projektą. ji taip pat turi visas serijos kasdienybe, kad jums nereikia rašyti. atsakyti į jūsų klausimą, taip norite turėti, ATR siųsti functionlity koduojami į savo programą. naudojant picbasic, ji neturėtų būti baisi, parašyti programą, kuri palei šių eilučių: Pradžia: 1. siųsti ATR (tik baitų seka), iš 2 bodų 9600. laukti įvesties komandą, paprastai 5 baitai yra norma 3. jei komanda = ... tada goto ExecuteThisCommand 4. jei komanda = ... tada goto ExecuteNExtCommand ... ... 5. Po komanda yra vykdoma, gal siųsti atsakymą "ACK, paprastai 2 baitai) 6. Goto 2 ir thats iš esmės .. kortelė pradeda siųsti ATR ir tada tiesiog sėdi įėjimo kontūro, komandų laukia ir vykdant tuos, kurie ją gauna. faktinė bazinė programa būtų labai lengva padaryti. nepamiršti, kad ji wouldnt iso7816 reikalavimus, yra taisykles, kad jums reikia laikytis, kad krūva, bet jis dirbs, ko jums reikia ....

dar vienas dalykas ... yra kompanija,, vadinamas zeitcontrol daro produktą vadinamas Basicard,, kuris essentialy, lustinės kortelės aplinka, kuri yra visiškai programuojamas pagrindinis naudojant IDE, kad jie teikia, taip pat (nemokamai). sistema yra puiki, ir yra taip pat iso7816 skundas ... jei jums reikia gauti ką nuveikti ir dont turite laiko parašyti kodo krūva, kuri iki šiol greičiausias būdas tai padaryti ... sistema veikia tik savo kortas, kad jie parduoda (preprogrammed, su basiccard aplinkoje), todėl jūs wouldnt sugebėti, naudoti goldcard bet perskaičiau, kad jūs jau dirbtų.

čia man buvo per geras informacija, tai buvo ilgas laikas, kad aš ieškojau kai šioje feild informacijos, aš turiu klausimą, bet ar yra lustinės kortelės, kurios yra MCS-51 MCUs (kaip AT89C2051), ir jei yra, kaip mes galime atpažinti jį? ačiū,

yra keletas mikroprocesorinių kortelių ten su Atmel branduolių; funcards ir Jupiterio kortelės, 8515, 2313, 2343 iš jų. pripažįstant juos gauna littlebit sunkiau, ir priklauso nuo to, ar kortelė yra pliūpsnio grindžiamą procesorius arba komercinis dizainas (ty pastatytas su rom kauke). visi flash pagrindu (programuojamas) mikroprocesorinių kortelių yra tikrai pats pagrindinis dizainas turimų gamybos lustai, pavyzdžiui, liūdnai goldcard, yra tik PIC 16F84 ir 24LC16 EEPROM, SmartCard kontaktų su svarbiais laidų (MCLR, Vcc , Vss RB6, RB7). šios kortelės yra programuojamas pats būdas, kad galėtumėte užprogramuoti atskirus lustai, tad jei norite pamatyti, jei kortelė yra grindžiamas Atmel, geriausias būdas yra bandyti prijungti jį prie Atmel programuotojas ir pamatyti, jei tokie dalykai kaip bazinės konfigūracijos bitai būti skaitoma ...

iv figued kaip į rašyti serijos kasdieninį picbasic, už PIC mikroprocesorinę kortelę. aš tiesiog atsiųskite ATR tada laukti komandų būti siunčiami ir tt, bet man buvo įdomu, ką turėčiau daryti ... arba su kokia programavimo laugauge gali i bendrauti su PIC ... u know, pavyzdžiui, "DTE" aktą. , kurioje, jei aš galiu siųsti komandas į mikroprocesorinę kortelę "ir kad viena dalis mano projektas .... aš tiesiog dont know kokią laugauge naudoti ... delphia ... laboratorija langai Cvi .... C + + ... aš Nežinau, ką į bičiukai prašome i tikrai reikia ur vaikinai pagalbą:. Cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back