Skirtumas tarp inferring instancija dizaino elementai

D

Dylan01

Guest
Hi all,
Aš naudoju Xilinx ISE įrankis mano konstrukcijos.Norėčiau pasinaudoti bibliotekos elementų prieinama. Tačiau kai i vyko padėti.kai kurių elementų, ir nustatė, kad jie yra Inferred ne instantiated.What yra pagrindinis skirtumas tarp šių 2.PLZ help
Thanks in advance

Kai kurie komponentai gali būti daroma išvada, kad priemonė, tuo tarpu kiti turi būti instantiated.
išvada reiškia, automatiškai priemonė sukurs bibliotekos Pirmykštė dėl kodo, kad jūs turite raštu.
Momentinė reiškia, mes naudosime prmitives į HDL kodo generavimo logika.
todėl išvada turite griežtai laikytis, kad ypač kodavimo stilių.

Momentinė tai daryti bibliotekos dalys tiesiai į savo schema arba DTL.Yra ilgas sąrašas prieinamas bibliotekos dalių naudojimo pavyzdžių savo bibliotekos vadovas, skyriaus elementai.

Sintezės priemones pripažinti tam tikrų DTL kodavimo stilių ir automatiškai generuoti (išvadą) skaitikliai, atminties aritmetines
ir tt Žr XST vartotojo vadovas, skyriaus DTL kodavimo metodai.Tai labai naudinga skyrių su daug pavyzdžių.

Labas,
Ačiū.Dabar aš aišku apie tai.Kai mes rašome kodą keletas blokuoti savo inferring ir kada mes naudojame jau turimą modulio savo instantiating.but i abejo, vis dar į tai, kai jūs inferring tos pačios turima elementas yra Inferred, daug galimybių. Kaip kovoti Inferred bus pat jei saugo Ce signalą, Tc signalą arba ne nuolat. Ar vistiek į instancija šių modulių.Arba mes turime parašyti kodą.

Kai instancija priešinį, ji pateikia visą dalį į savo maketą, tada optimizavimo pašalina bet porcijos skaitiklio, kad jūs nenaudojate.

Kai išvadą priešinį, Kompozitorius sukuria šlepetės ir vartai, kurie ką tik norite.Nemanau, kad ji prasideda bibliotekos dalis.

Taip, kaip jūs darote tai, galutiniai rezultatai paprastai yra panašūs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back