Skaitmeniniai buferis

R

redapplepie

Guest
Hello all:
Skaitmeninės buferio visada yra pagamintas iš dviejų kaskadowymi CMOS keitiklius.
Aš visada gali pamatyti, kad manevruoti Atsiliepimai rezistorius paprastai sujungti iš pirmo keitiklio išėjimo į savo indėlį.
Aš noriu žinoti, kodėl šunto rezistorius yra naudojami?Koks jo tikslas?

Beje, skaitmeninis buferinis tirpalas naudojamas tik buferio atskaitos laikrodis 20MHz į PLL pfd.

redapplepie rašė:

Hello all:

Skaitmeninės buferio visada yra pagamintas iš dviejų kaskadowymi CMOS keitiklius.

Aš visada gali pamatyti, kad manevruoti Atsiliepimai rezistorius paprastai sujungti iš pirmo keitiklio išėjimo į savo indėlį.

Aš noriu žinoti, kodėl šunto rezistorius yra naudojami?
Koks jo tikslas?Beje, skaitmeninis buferinis tirpalas naudojamas tik buferio atskaitos laikrodis 20MHz į PLL pfd.

Šis metodas, kartais vadinamas replica šališkumo.Iš kristalų laikrodžių osciliatoriai produkcija yra sine wave ir skaitmeninio buferinis tirpalas turėtų pakeisti į kvadratinį banga.Tačiau, ciklas ir stačiakampės bangos yra labai priklausomi nuo sine wave's DC ir perjungimo slenkstis antra keitiklio.Pirmasis Inverter (viena naudojama šališkumo) tiekimo srovės vertė yra lygi pereiti ribą Inverter (jei tas pats dydis koeficientai yra naudojami) ir trasos bei visoje PVT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back