Skaitmeninių grandynų naudojami analoginis trinkelėmis?

S

sicheng163

Guest
Sveiki, brangūs draugai, aš turiu dizainas skaitmeninis-analoginis mišrios lustas, laikrodis 200MHz, matyt, ne skaitmeninio trinkelės veikia tokio aukšto dažnio, todėl aš nuspręsti naudoti analoginius trinkelėmis, kad praktinio? mes žinome, skaitmeninio padas Pasirengimo vairuotojo ir po vairuotojo, tai reiškia, kad dvi skirtingos įtampos, todėl nėra analoginis padas? Ne ką turėčiau daryti, kad naudoti analoginius trinkelėmis? PS: ne PLL availible!! ačiū!

Digital I / Os daug gali veikti dažniuose virš 200MHz maža talpinė apkrova (~ 10 ... 20pF). Dauguma problema ateina iš SSN (vienu metu perjungimas Triukšmo). Jei galite suteikti tinkamą SSN lygį, - jį naudoti. Jei ne - ieškoti alternatyvių sprendimų. Naudojant analoginius trinkelėmis yra ne iš SSN tirpalas, - jūs turite vairuoti concreate apkrova 200MHz, todėl di / dt apribojimai egzistuoja bet kuriuo atveju. Siekiant išspręsti pirmiau nurodytus apribojimus sudėtingų įsipareigojimų teikti informaciją gali būti naudojami, - pavyzdžiui, su automatiniu nužudė norma kontrolės, signalizacijos skirtumas.

Digital I / Os daug gali veikti dažniuose virš 200MHz maža talpinė apkrova (~ 10 ... 20pF). Dauguma problema ateina iš SSN (vienu metu perjungimas Triukšmo). Jei galite suteikti tinkamą SSN lygį, - jį naudoti. Jei ne - ieškoti alternatyvių sprendimų. Naudojant analoginius trinkelėmis yra ne iš SSN tirpalas, - jūs turite vairuoti concreate apkrova 200MHz, todėl di / dt apribojimai egzistuoja bet kuriuo atveju. Siekiant išspręsti pirmiau nurodytus apribojimus sudėtingų įsipareigojimų teikti informaciją gali būti naudojami, - pvz. Su automatiniu nužudė norma kontrolės, signalizacijos skirtumas
realiai man reikia 200MHz kristalų plokštę, o gal tai sunkiau skirtumas uostuose atrodo sudėtingas, bet kokiu atveju, ačiū!

"Skaitmeninis" pagalvėlės (net be įmontuota logika buferio) linkę turėti dviejų etapų ESD pakaba - didelis padas, Rezistorių apriboti srovės ir kitoje pakaba. Tai daro kas trinkelėmis dviejų polių filtrą. Jūs tikriausiai nebuvo pasakyti, kur yra antra polius. Analoginis pagalvėlės nenustato, kad serijos rezistorius. 200MHz atrodo neįprastai didelis kristalų. Bloknotas talpos tikriausiai "traukti" dažnį kai kurie. Įsivaizduoju, kad dažnis, kurį norite naudoti daugiau "radijo" stiliaus kristalų laikrodžių osciliatoriai, o ne tikėtis, kad CMOS inverterių stilius gerai dirbti. Dabar jūs kalbate rimtų paprotys, supjaustyti ir pabandyti dizainas. Būčiau ieškote bandymo lustas praeiti prieš įsipareigojant dizainas tvarkaraščius.

Kvarcinių generatorių dizaino atveju jūs iš tikrųjų reikia tik analoginių IO, arba tiksliau tik ESD apsaugos struktūra. Nes standartinis kristalų laikrodžių osciliatoriai pagalvėlės paprastai yra tik iki 50MHz. Už 200MHz tikrai reikia Custom design, ir amplitudės kontrolė, pageidautina avoide pernelyg srovę.

Digital I / Os daug gali veikti dažniuose virš 200MHz maža talpinė apkrova (~ 10 ... 20pF). Dauguma problema ateina iš SSN (vienu metu perjungimas Triukšmo). Jei galite suteikti tinkamą SSN lygį, - jį naudoti. Jei ne - ieškoti alternatyvių sprendimų. Naudojant analoginius trinkelėmis yra ne iš SSN tirpalas, - jūs turite vairuoti concreate apkrova 200MHz, todėl di / dt apribojimai egzistuoja bet kuriuo atveju. Siekiant išspręsti pirmiau nurodytus apribojimus sudėtingų įsipareigojimų teikti informaciją gali būti naudojami, - pvz. Su automatiniu nužudė norma kontrolės, signalizacijos skirtumas
tu gali man pasakyti šiek tiek daugiau informacijos? kaip aš galiu gauti SSN trinkelėmis, aš tik Gauk 3 parametrų bet kuriuo skaitmeniniu trinkelėmis: būdingas vėlavimas (NS), Kload (ns / PF), talpa (pF). Kaip galiu įsitikinti, ar galiu naudoti šiuos trinkelių darbo virš 200MHz, tipiška vertė įėjimo kilimėlis kampe ss_1p08_125c: 0,872 0,338 4,846 gal galėtumėte suteikti man daugiau patarimų? Ačiū!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back