sinewave generatorius!

Dainis wrote:

Nuorodos apie DDS projektas:/ h ** p: / / www.geocities.com/SiliconValley/Code/1835/minidds.html

/ h ** p: / / www.geocities.com / leon_heller / dds.html

Skystas rašė:Dainis wrote:

Nuorodos apie DDS projektas:/ h ** p: / / www.geocities.com/SiliconValley/Code/1835/minidds.html

/ h ** p: / / www.geocities.com / leon_heller / dds.html

Labas

Surf TI prašymą pažymi, Aš atsimenu, aš rasiu App.Atkreipkite dėmesį, kad buvo kalbama apie kuriančio sinewave iš stačiakampės bangos signalo.

Kind dieną

Ką daryti, jei norite konvertuoti trianglewave į sinewave naudojant op-amperų?

Hmmm 0.1Hz -> 200 yra daug, geriau naudoti standartinę Sine generatorius mikroschemos.

maždaug 10 metų ir buvo sukurta sine wave iš trikampio banga, ir buvo naudojami diode Žirklės kurti tą patį,
Net filtravimas gali būti naudojamas tik filtruoti kvadratinės bangos į sine banga.

i buvo tiriamas paprasta bet ieškome čia daro temą sudėtingesnėms leiskite man žinoti, kaip mes galime paversti trikampis bangų generatoriaus į sine wave generatorius

Į Nonlinear Kliper metodas (kaip ir senosios Intersil 8038 lusto) maždaug konwertuje trikampis bangų į sinewave per platus dažnių diapazonas, bet jūs paprastai pamatyti vieną ar du procentai iškraipymo.Štai ICL8038 duomenų lapas -
žr. dešinėje pusėje, schematinis 4 psl:
http://www.phys.cwru.edu/courses/p203/resources/icl8038.pdf

A vidutiniškai aštrių Filtras apatinių veiktų puikiai, bet jūs turite nustatyti filtrą vadovautis dažnį įvedimo trikampio banga arba stačiakampės bangos signalo.A komutacinius kondensatorių filtras yra lengviau nustatyti per platus dažnių diapazonas, nei analoginis filtras, tačiau nė viena filtro metodas suteikia automatinio derinimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back