SIM300 Breakout PCB dizainas - let's fab keletas PCB:)

Hi sabeti_1990 u turėti įpilama 2 elemento betwin RxD TxD Mega 64 ir sim 300 ir ne parašė, kas tai yra i naudoti SIM 300cz, bet galiu tik siųsti duomenis firminį mikro ir ne recive iš sim300 kokios problemos? gali u help me? kodėl i cant reecive duomenis iš sim300 mikroįmonėms, tačiau gali recive nuo sim 300, PC

Hi, darbų sim300 be SMF05C? Aš tik noriu padaryti kai kuriuos tyrimus su sim300. Ar galima perduoti tik per tx ir rx?

Ar yra standartinė juosta jungtis žinoma, kad mes galime naudoti, kad galėtumėte susisiekti SIMCOM į breadboard / PCB? Turiu SIMCOM548C. Tai 60 pin jungtis. Turiu moterų SMD jungtis tai, kuri atrodo kaip jos bus gana sunku ranka lydmetalio. Tačiau lizdinė jungtis atrodo kaip jungtis jums ant vienodo juostelės partiją. Aš galvoju, jei reikia kaspinu jungtis gali būti prijungtas juostelės laidai gali būti prijungtas lengvai PCB / breadboard (man reikia tik apie ketvirtadalis) Anyone know jei tai įmanoma? Žinokite, kur galite pirkti kaspinu jungtys iš?

Aš apie maketo aplinkybes klausimas Ar reikia sukurti virš plokštumos, ant PCB pagal moduliai poziciją? Ar ji rekomendavo, kad galėtumėte susisiekti su skydais šio Groundplane? Kitas dalykas yra tik standartinis Nuoseklioji sąsaja (ne debug) su RxD / TxD & GND naudojimas, turi būti pasirūpinta jokio atlygio apie paliekant kiti smeigtukai (RTS. ..)? Dėkojame už informaciją!

[Quote = sabeti_1990] Hi kiekvieną Tai iš sim300c + atmega64, kad aš jį pcb. jis veikia gerai tikimės tai naudinga, jei u wanna kitą man būti sėkmės [url = http://images.elektroda.net/34_1227773580.jpg]
citata] Grateful galėtų daugiau papasakoti apie šį PCB

Hi everybody, I am dizainas SIM 300cz mano mokykloje projektas. tuo pačiu ji (sim300c). i dont rasti lape modulio 300cz. gali u help me? paskubėkite! ačiū visiems labai!

jūs galite paaiškinti apie PCB ir duok man pcb mail: truong_giang2211@yahoo.com ačiū jums labai!

kaip aš galiu skaityti SMS su tuo komandą kodas su mikro (ne hiper terminalo)? ir kaip aš galiu nustatyti Įveskite (CR)? Ačiū

Pažvelkite į šaltinio kodą link pabaigos: [URL = "http://s193925491.onlinehome.us/lighttower/"] SMS kontrolės projektas [/URL]
block_diagram . png

Sveiki Draugai, aš būtų dėkingi, jei kas nors suteikti man PCB dizainas SIM300CZ EVB ..... Thx linkėjimai, Ali Ahmad

Labas visiems, aš darau projektą, naudojant SmartTM1 GSM modulis. Gegužės Žinau, kas tai padarė šią GSM modulis prieš Coz I can't find vartotojo vadovą šio modulio. Thankx aikštelė. Quang Tian

Geras darbas ponai, dabar, jungtys gali būti prijungtas prie Eagle dizainas paskutinis žingsnis, kad tai tikrai naudinga pastangų visų tų EVB prašytojų skelbti Gerber failus, kiekvienas gali lengvai siųsti jas pigūs Kinijos nuostabus namas ir padaryti su nuline pastangų lentos. Kiekvienas pasirengęs su gerbers paprastą pertrauka-out PCB, kad modulis?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back