SIM300 Breakout PCB dizainas - let's fab keletas PCB:)

D

ds18s20

Guest
Sveiki, Kurį laiką atgal kažkas minėjo, kad jie sukūrė Breakout PCB, kad baisus GSM modulis - bet sriegis buvo miręs ir I didnt išgirsti atgal nuo to asmens. Jei kas nors turėjo padaryti PCB dizainas Breakout laive SIM300 modulis, prašome praneškite man ir galbūt pasidalinti savo gerbers - Noriu nuostabus kelias lentas už mane ir, jei yra interesas, mes galime Fab partijos ir kiekvienai valdybai bus kaip $ 10 arba mažiau. Serija Aš tai iš 10 lentų ar didesnio kiekio. Aš esu per daug atsilikusi su Eagle susėsti ir padaryti lenta, KDR, visa devynių metrų. Tai tikriausiai bus man nusivylimas mėnesį, todėl jei jūs padarėte tai jau (kuris taip pat reiškia, kad esate su CAD badass) prašome pasakyti!
SIM300_module.jpg
Ačiū ~ B

kas spicifically apie PCB norite? kas dizainas jūsų prašymą?

[Quote = modulis vaikinas] kas spicifically apie PCB norite, kas yra jūsų taikymo [/quote] Sveiki, Tiesiog pagrindinio Breakout dizainas -? Prasme visi smeigtukai iš mocule yra nukreipiami į lydmetalis trinkelėmis arba kai jungtis natūra - nesvarbu. Kažkas tikrai pagrindinis Ačiū ~ b

Aš turiu kai 74LS573, LM393 ir LM358, be kita ko, mano grandinę, kad sąsajos μC į SIM300 modulis. Aš planuoju maršrutą pcb save ir man reikia apie tai, kaip pereiti Abt ji patarimus. Tha SIM300 lape buvo paminėti retai dėl kurių atskiro skaitmeninio ir analoginio žemės. Ar man reikia turėti dviejų skirtingų priežasčių? Ar man reikia sujungti visus skaitmeninės mikroschemos kartu naudojant bendrą žemės ir tada maršrutui į vieną tašką su kitu Susitelkusius analoginės mikroschemos? Beje, aš naudoju tik du sluoksnio lentos. Vertinimas rinkinys turėjo visą plotą, kur SIM300 modulis sėdi lydmetalis užmaskuotas. Ar tai rekomenduojama?

Sveiki ds18s20, turite besivystančiose iš SIM300 lenta dar pažangą? Leiskite man žinoti, jei mes galime padaryti, kai

[Quote = gemni7] Sveiki ds18s20, turite besivystančiose iš SIM300 lenta dar pažangą? Leiskite man žinoti, jei mes galime padaryti, kai [/quote] Ne, atrodo, kad modulis, kuris hasn't pagaminti daug interesų. Jie turi dev laive, tačiau jos pernelyg jį nusipirkti tiesiog žaisti su modulio ... Aš turiu jungtis, bet jos per mažos vielos su lanksčiaisiais išvadais. Taigi, aš rasiu kitą modulį, kuris leidžia daugiau "civilizuotas" instaliacijos Proto tikslais:)

Turiu tiek SIM300 ir SIM300C. tik diff jungtis, 300C turi 60pin DIP jungtis, labai paprasta naudoti. u tai pasakojimas kuris modulis radote ir kiek tai kainuos BRT dieną

[Quote = gemni7] u protas sako, kurios modulis radote ir kiek tai kainuos BRT diena [/quote] Aš SIM300_V7.02 ant modulis. Got it už $ 50 tiesiogiai iš SIMCOM. Telefonas: 86-139-228-03-475 Jis net atėjo su jungtimi, kuri yra SMD ir tikras skausmas, kad lydmetalis. Be to ten forget bet kokia SIM lizdas, nei antenos jungtį taip dev laive, būtų idealu. Priešingu atveju modulis negali būti naudojami su manimi. Ši jungtis yra tiesiog per maža. DEV laive galima i wouldnt išleisti 130 $ kai PCB ... :) ~ B

Aš pats SIM300. Aš einu kurti savo pačios valdybą, kad galėčiau naudoti ją, I've got it pigiau negu jūs. Aš taip pat turiu RD antenos jungtimi, su kabeliu ir antena 4,00 $ tik ir veikia puikiai. SIM striukės man kainavo 2,00 $ neblogai. tikiuosi galės plėtoti savo laivą kitą savaitę. Kokius dokumentus ir padėti failus, kuriuos įsigijo iš SIM.com? [/Tex]

[/citata] Pigesni yra santykinis miestietis - atminkite, kad esate ne JAV taip chepar yra tik žodžiai tada žaidimas ... :) Pagalvokite apie alternatyviąsias sąnaudas ir perkamąją galią! Gavau visus dokumentus SIMCOM. Štai jis: www.cognitivekipple.com/store/ssim300.zip Taip pat kažkas davė man Protel pėdsaką "DDB failą, kad modulis, todėl tuo atveju, padeda čia yra: www.cognitivekipple .com/store/sim300.ddb Aš neturiu Protel todėl aš negalėjau naudoti jį, bet jei jūs esate į Fab BIZ aš tikiu, kad ji būtų daugiau prasmės jums. Nepriklausomai nuo galutinio produkto, gali būti, jos gamybos sąnaudos turėtų būti mažesnės nei dev laive, antraip mes geriau su Sim savo dev laive ... LOL

UR sveikintinas. Jei radote geras šaltinis tiems lentos let me know. Aš vis dar negali į ugnį iki mano mažai modulis, thx

Hi guys, Ar kas nors apdaila SIM300 Breakout laive? Jeigu ne, susisiekite su manimi. Galiu pateikti supaprastinti Breakout PCB surinkimas. Aš taip pat gali teikti kitas modulis vertinimo lentos, prašome peržiūrėti savo pagrindinį puslapį adresu: www.hi-cloud.com . Arba man laišką į: keith3000@163.com. Smagiai su bevieliu!

[Quote = highcloud] Ar kas nors apdaila SIM300 Breakout laive? Jeigu ne, susisiekite su manimi. Galiu pateikti supaprastinti Breakout PCB surinkimas [/quote] buvo svetainėje, bet matau tik keletą demo / vystymo lentos -. Kurių vienas dirba su SIM300 moduliai?
SIM300C_EVB.JPG
MC55_EVB.JPG
MC39i_EVB.JPG

Sveiki, čia yra už SIM300 modulis nuotrauką. Mes sukūrėme iš Breakout PCB serija GSM / GPRS moduliai. Patinka MC55, Sim300/300C, GR64 ir tt Nuoroda: [url = http://images.elektroda.net/89_1212046191.jpg]
89_1212046191_thumb.jpg
[ / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back