Siųsti ir gauti SMS su AVR ir SIM300

Sveiki, Gerbiami draugui. Aš Ne Bet apie šį projektą programa. Plz galite man padėti ???????[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas at 11:01 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 10:46 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki, PLZ help me ????????? PLZ help me ????????? PLZ help me ?????????

/ * Antraštė failo deklaracija * / # include / * SFR deklaracija * / SFR LCD = 0x90; / * vieno bitų deklaracija * / sbit RS = 0x90; sbit LT = 0x91; negaliojančiu vėlavimas (unsigned int); / * modemo funkcija decalration * / negalioja uart_init (negaliojantis); unsigned char Rx_data (negaliojantis); negaliojančiu Tx_data (unsigned char); negaliojančiu Tx_Str (unsigned char *); negaliojančiu įveskite (negaliojantis); negaliojančiu gsmcmdsend (unsigned char *); negaliojančiu gsm_init (negaliojantis); tuščia Recv_frm_mob (); tuščia snd2mob () / * kintamasis deklaracijų * / unsigned char telefonas [15]; unsigned char leidimo [2] = "Labas"; negaliojančiu main () {lcd_init (); / / Norėdami initalise LCD uart_init ( ); / / Norėdami initalise UART send2mob ();} negaliojančiu uart_init (negaliojantis) {TMOD = 0x20; / * laikmatis 1, 8 bitų auto reload * / SCON = 0x50; / * nustatyti 9600 bps spartai * / TH1 = 0xfa; / * serijos mod 1, kad priimamasis * / TR1 = 1; / * timer1 pradėti * /} negaliojančiu įveskite (negaliojantis) {SBUF = 0x0A; / / eilutė pašarų, o "(TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D / / grįžimo o "(TI == 0); TI = 0;} negaliojančiu vėlavimas (unsigned int sec) {unsigned int i, j; (i = 0; i

Sveiki Mieli Draugai, Ar galite Aprašymas Apie kodeksas?

yra aprašymas apie kiekvieną eilutę .... Prašome pažvelgti į, kad .. kas aprašymas jums reikia? tu padarei paprasta serijos comm programas AVR valdiklis ????? jei ne parašyti paprastą programą serijos comm ir perduoti kai kuriuos duomenis į LCD .....

Hi my friend I don't paprastas serijos comm programas AVR valdiklis? Ar galite atsiųsti man Shematic Šis projektas?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:25 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:20 ----------</span></span>
Dear Friend, tai projektas, skirtas ATMEGA 32?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Pranešimas Parašytas at 11:29 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:25 ----------</span></span>
Kur yra mano draugas ?

Aš esu pareigas ir cant praleisti laiką su jumis .... atsisiųsti AVR vadovėliai ir padaryti kai pavyzdžiui, programas atsižvelgiant į tai ar žr. pavyzdžiui, avr įdiegta kataloge serijos komunikacijos .... i cant būti internete daugiau laiko .....

I'm sorry, kai yra online?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:41 ---------- Ankstesnis žinutė buvo 11:37 ----------</span></span>
tankas Jūs Dėl naudingi, bet, galite sukurti Scheminis šiam projektui ?????? Tankas Jūs, tankas Jūs, tankas Jūs, tankas už Jūsų pagalbą ?????

Hi Dear Friend, pirma, tankas už Jūsų pagalbą ..... Galite parašyti šį projektą ATMEGA32? PLZ help me! PLZ help me! PLZ help me!

Manau, kad jos daugiau namų kurį bandote gauti tai padaryti čia ... o jūs galite ieškoti į Google ir pasiruoškite tirpalą too ..

Sveiki, Mano Firend galite siųsti man Scheminis Šis projektas ????????? Tankas Jūs ...........[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas at 06:35 --------- - Ankstesnė žinutė buvo 05:28 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki, Mielieji Draugai. Please help me, please help me, Please help me, Please help me, Please help me, Please help me .........

Sveiki, mano firend galite siųsti man schematiškai šiam projektui ????????? Tankas jums ...........[ spalva = "sidabras"] [size = 1 ]---------- paštu pridėtinės 06:35 --------- - ankstesnio posto buvo 05:28 ----------[/size] [/color] Sveiki, brangūs draugai. Prašome padėti man, prašom man padėti, prašome padėti man, prašom man padėti, prašome padėti man, prašome padėti man .........[/citata] nustoti elgetauti ir kažką daryti.

Sveiki Gerbiamieji. Prašome padėti man šis projektas ?????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back