Siųsti ir gauti SMS su AVR ir SIM300

H

hamsaeed

Guest
Sveiki, Mielieji Draugai Aš noriu nusiųsti SMS, naudojant sim300 gsm modulis. Aš naudoju AVR 32 mikrovaldiklis. Ar galite padėti man plz? Tankas už Jūsų pagalbą.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai eiti per AT komandomis dokumento siuntimo SMS.using UART sąsaja UC ir modulis. Taip pat ieškoti šiame forume visiškai gausite medžiagų. Geriausi linkėjimai

Sveiki, Gerbiami draugui Prašome padėti man? Tai yra skirta galutiniam projektas universitete?

Labas tankas už Jūsų pagalbą. Bet jūs galite siųsti man Shematic Šis projektas ...

Sveiki Gerbiami vartotojai. PLZ help me "," Pagalba Apie šį projektą ..... : Idėja:

Ar skaitėte tam tikroje nuorodą medžiaga? Kiekviena detalė yra pateikta ji.

Hi Dear Friend. Aš Skaitykite atsižvelgiant nuorodą medžiagos. Bet aš norėjau Siųsk SMS žinutę su AVR (Su Codevision)? PLZ help me? PLZ help me? PLZ help me? Aš norėjau šį universiteto projektas? Tankas Jūs Fro jūsų pagalbos ...

Niekas čia daryti savo darbą. Mes galime tik padėti jums jūsų projekto. Jungti avrgcc į codevision lengva. Išbandykite ją, ir ateis čia, kai bet noriu daugiau.

paštu, ką tu padarei iki dabar .. bandyti žaisti su modemo HyperTerminal ir suprasti kaip jis veikia ir tada parašyti paprasta programa gauti ir siųsti .. Jūs gausite išėjimo sau ..

Hi Dear Friend. Pirmasis tankas jums už jūsų Naudingi. Bet, mano draugas, PLZ Rašyti Paprasta programa, kuri daryti su Codevision? Tankas už Jūsų pagalbą ...

Tai pavyzdys programos .. jei turite Keil tada sudaryti ir paleisti programą, ir jūs galite pamatyti iš serijos lango programą darbo. bet atmel ar philips 8 bitų duomenų valdytojas rems .... padaryti pakeitimus tau kontrolierius ir IDE.

y kontrolierius laikysis šio logika tik. ji Depende valdytojo naudoti ir savo programavimo sintaksė .... tai universali visų valdikliai ir logika dauguma modemus ... jei turite at89 serija kontrolierius šią programą bus dorectly darbą ... bet manau, prieš pradedant naudotis atmel 89 serija kontrolierius.

Sveiki, tankas Jums naudingi, bet aš negaliu statyti šio projekto? Plz Help Build Project ... Tankas jums padėti ....

kuris IDE ... naudoti Keil statyti šio kodekso arba paštu jums kodą čia ir pasakyti, kur jums ištiktų ....

Sveiki, Gerbiami draugui. Pirmasis tankas už Jūsų pagalbą, aš naudoju ATMEGA32 mikrovaldiklis. . Tankas už Jūsų pagalbą

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 09:41 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 09: 08 ---------- </span></span>
Kur yra mano draugas ?????????????

kas klaidų jūs gaunate, kai jums kompiliuoti programas ... pridėti teisingas antraštės failai. pirmas imituoti kodas ir pamatyti, kaip ji veikia, ir suprasti ... Jūs galite ownload Keil uv-2 arba C51 iš [url = http://www.keil.com] Keil įterptųjų plėtros Įrankiai ARM, Cortex-M Cortex-R4, 8051, C166, ir 251 procesorių šeimos. [/ url ] -> Įvertinimo programinę įrangą-> C51 jį išbandyti ir vėliau galite unstall tai ... ar pakeisti programą, sudaryti savo IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back