Setup / Laikydami metu pažeidimas - Dažnio dependancy

C

cherukukeshav

Guest
Labas,

Ar bet kokia įstaiga, pasakykite man, kodėl holdtime pažeidimus nebus paveiktos, jų dažnumo pokyčius.Tačiau diegimo metu pažeidimų priklauso nuo dažnio.

Paaiškinkite man santykis laiko derinimas / palaikykite laiko dažnis.

- Ačiū

gali būti, kad nuotrauka bus paaiškinti?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Pagalvokite apie įsteigtas laiko kaip Priklausomai nuo dažnio, nes jis yra susijęs su kai duomenys atvyksta ...Negalime turėti duomenų atvykti tiksliai kai didėja krašto paskirties laikrodis artėja, nes tai lemtų Metastabilność.Tai yra svarbi sąvoka, kai kirtimo laikrodis srityse, kur domenas yra greičiau arba lėčiau nei kitos.Nustatykite laiko visada prieš auga krašto paskirties šnipštas.

Laikykite metu mažiau padaryti su kai duomenys atvyksta ir daryti su po to, kai jis atvyko (po paskirties šnipštas aktyvų kraštas) tegul jis išlieka gana ilgą laiką.Diagramoje turėtų padėti jums pamatyti.

Ačiū už atsakymą,

Tai labai padėtų, jei paaiškinti su įdiegimo ir palaikykite pažeidimas, pavyzdžiui, kai keičiant dažnio mes galime išvengti setup pažeidimų, o tuo pačiu nėra įmanoma surengti pažeidimas elimanation.

Tarkime, jūs turite užsiregistruoti registre kelią su kiekviena registre clocked pagal laikrodžio dažnio 10 MHz.Consider laikrodis kraštas metu 0 ne reg1 ir laikrodis krašto metu 0.1us ne reg2.The sąrankos patikrinkite būtų tarp šių dviejų kraštų. Tačiau, kai dažnis kinta turimą laiką būtų skiriasi nuo 0.1us.But už palaikykite patikrinimu, kuris atliekamas už parą krašto metu 0 ne reg2, net jei dažnio pokyčių, turi patikrinti, vis dar ne laikas 0.So dažnumas laikrodis daro įtaką tik setup, o ne laikyti

Ačiū,
jean

hello friend,

Tai jau yra aprašyta man aiškiai ir po.http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=335981&highlight=note palaikykite pažeidimus pavojingus sąranka

Cheers ..

SunilB
ASIC-dft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back