Sąsajomis USB saugojimo įrenginį su mikrovaldiklį

G

grittinjames

Guest
Labas,Noriu prisijungti prie didelių duomenų į USB naudojant mikrovaldiklį.Prašome padėti man, kaip aš galiu įgyvendinti tai?.Po raštu USB įrenginių Noriu skaityti iš PC.Some Prašome paaiškinti su Pavyzdžiui kodasThanks and Regards

labas
Jūs galite naudoti silabs c8051f32x MCU, jis turi USB sąsają, nemokama kodas tiekiamas www.silabs.com
Esu kinų berniukas meilės MCU, aš noriu, kad draugas su tavim.
sėkmės
MSN: tikrai (at) edalover.net

Jūs galite naudoti VDRIVE2 jame USB to Serial konversija ir FAT16 įgyvendintos, kad galėtumėte prieiti prie failų MS-DOS, pavyzdžiui, komandos, siunčiami naudojant nuosekliojo prievado mikrovaldiklį.

WT apie programą?
Tarkime, Flash 4GB tai kaip aš galiu naudotis atminties.
Ačiū

Jūs turite pasirinkti mikrovaldiklį, kad gali dirbti "meistras" ir USB.
šio mikrokontrolerio turi USB OTG USB (On The Go) galimybes.
be to, tai yra neįmanoma, bent jau kiek aš žinau, kad dirbti su kita USB.
Kaip pavyzdį galite naudoti AT90USB128-7 mikro nuo Atmel.
Grįžti į Atmel svetainę ir skaityti paskirtį.

Gero
Reza

Geriausias būdas yra naudoti USB UART tiltas valdytojas kaip CP2102 ir konfigūruoti USB prievadą kaip virtualus COM ir acess duomenų.

Hi Sushain,
Papasakok, kaip, kaip aš galiu naudotis "flash" atminties USB pen drive su mikrokontrolerio naudojant geriausias būdas

Galbūt tai yra geriau saugoti datas ir card.SD SD kortelės gali prisijungti prie mikro per SPI galite naudoti FT232 USB / Serial Converter perkelti duomenis į kompiuterį

Labas

Naudokite miceo kontrolierius USB pajėgumus.
mikroorganizmų turėtų būti pajėgi veikti kaip kompiuterio USB OT USB OTG

Įsitikinkite, kad jis nėra susipažinęs su USB

Salam
Hossam Alzomor
WWW () ig () org

labas,

Dirbu, jūs shuold naudoti MMC prisiminimai, jums reikia parašyti kodai, FAT16,
Aš darau modulis šią užduotį, kurios AVR mikrovaldiklių ir ji gali padaryti tekstinį failą, jį atidaryti, įrašyti duomenis į šį failą, uždarykite failą, ištrins failo formatas ir MMC ir dar daugiau ...

tiesiog prisijungti prie savo modulis su RS232 prievadas ir siunčia savo komandą jį.
Po to jūs galite perskaityti šią bendras RAM skaitytojų imformation.Windows XP.
Jei norite, kad šis modulis prašom rašykite.ačiū.

sėkmės.

iooo
niekas neliečia mano taško.
prisiimti turiu su USB OTG mikrovaldiklį.
šio Kaip skaityti duomenis iš USB.
PLZ PLZ help me

Hi grittinjames,
Jei jau turite USB OTG, tada ir turi suprasti, kaip valdyti savo prietaiso bendrauti su USB.Yra UFI standartas saugojimo įrenginiai.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Mes rekomenduojame Jums šią knygą

USB Mass Storage
Dizainas ir programavimas
Prietaisai ir įterptųjų Kompiuteriai
Jan Axelson
Lakeview Research LLC
Madison, WITikiuosi, kad Wii jums tirpalui

Lustas yra ne problema, labai lengva tiesiog ieškoti USB OTG arba USB Host.
Kas jums reikia, yra programinė įranga, USB Host Stack.Tai daug daug vyrų mėnesių darbo projektas, nenoriu žinoti nemokamai galima kamino.Tipinės sąnaudos, kelis tūkstančius $
Pasiūlymą, kad kažkas padaryta prieš daug realiau.Naudoti SD kortelę ir vairuotojo, kad sąsajos per SPI.Jūsų lenta su mikro reikės SD slot for that.Dar šiek tiek sudėtinga programinė įranga, tačiau yra galimybė gauti geresnių.Jums tikriausiai prireiks kai kurių failų sistema, ir vėl tu kalbi daug programinės įrangos.

Galbūt nepakankamai reikalinga programinė įranga eilėmis

Bob

Hi all, gali patekti į mano Flashdisk išmetė Mano pic16F84A?

Tarkime, aš parsisiųsti muziką iš savo PC ir noriu jį žaisti naudojant microcontoller ir garso amplifire
Ar tai įmanoma?

Aš tiesiog ieškau kurti paprastas cicuit gali skaityti tik mp3 flash diskas

galime ???????????????

Aš suprantu jūsų problemą reikia išspręsti 4 GByte RAM (4 x2 ^ 30) reikia 32 microntroller ar jūs imituoti jį naudodami, pavyzdžiui, 8 bitų micorontroller
naudojant 4 registrą ir įsitikinkite, kad jis turi USB sąsają, kaip Pic 18F4550

ne, tarkime, kad aš padariau apynių įtaisas, naudojamas automobilių, kuriuos galiu siųstis mano mp3 muzika bet Flash Disk (bet paprastai Flash Disk) iš savo kompiuterio, ir tarkime, talpa 2 GB

ir aš pic16F84a mikro valdiklio, kaip į savo automobilio skaitytojas, kai aš apdaila parsisiųsti muziką iš savo kompiuterio einu į mano automobilį ir prijunkite jį prie grandinės yra tai mikrovaldiklį ir pradėti skaityti mp3 muzikaKaip aš galiu leisti mikrovaldiklį suprasti mano Flash ir skaityti mano mp3?

atrodo mažų projektų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back