Renesas M16C dizaino konkursas 2005

Well, I got mine vakar!
Aš taip išėjo, kad aš pagaliau, kad ir aš buvo labai nusivylęs, kad aš ką tik gavau 4 lusto pavyzdžius.Labai deja, į mane, aš negaliu dirbti tik keletą pavyzdžių, nes aš negaliu padaryti rinkinys, labai sunku man tai padaryti savo eksperimentą.What could I do?
Man įdomu sužinoti, ar galėčiau gauti, kad vėliau rinkinio!
Mačiau puslapis "Jei gavote pranešimą, kad jūsų prašymas yra patvirtintas, tada turėtumėte gauti Starter Kit į kitą keturių iki šešių savaičių."
Gal pavyzdžių atėjo pirmas, tada ateis rinkinys.
Am I right?

Tiesiog pirkti STARTER KIT, kaip aš žinau, kad jie nėra samdomi, ar jūsų prašymas būtų patenkintas, ar ne.

Jeigu jums reikia prisijungti prie konkursas, 6 savaites nuo dabar bus gana vėlu konkursas.

Btw, kaip galite naudoti LQFP paketas Rensas M16C serijos?

I am looking for Ankstesnis winning projekto detales, galima bet kuriuo help me out?

Šiandien aš gavau SKP28 komplektas!Ji nuostabi!Kitame dienų, aš įdėti savo protą ir savo pirštų darbą!

Ačiū EGA lenta grupė, Trasa rūsys ir Renesas!

Gorkin.

pupelės babu wrote:

I am looking for Ankstesnis winning projekto detales, galima bet kuriuo help me out?

ne cirquitcellar Ankstesnis dizaino konkursas kalbama apie AVR lustai.galbūt jie saugomi kelis senus duomenis.

Nesu Shure, jei jie visada turi tą pačią procedūrą ir tt Kokios informacijos ieškote pagyvenusių projektus?

Labas,
Vakar gavau laišką iš Renesas:
"Deja, akcijų, kad Renesas saugomos šį complimentary Imties paskirstymas buvo išeikvoti."
Sėkmės tiems, konkursas, kuris gavo savo Starter Kit!

probert

gerai Priežastis paprasta nors prašyti komplektas, o ne naudojimo tyrimą, tačiau vietoj Posted on eBay parduoti

Tai asmenys yra asilai ir idiotai.Šie rinkiniai yra nemokama studijuoti ir įgyti daugiau žinių, architektūros, kalbų, koncepcijos ir problemos ...

Gorkin.

Aš visiškai sutinka savo nuomonę.
Aš tik studentė, man reikia rinkinys plėtoti savo projektą karčiai.Bet deja, aš neturiu galimybės gauti rinkinys.
I'm so sad!ir piktas!Aš negaliu būti, kad veika!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back