Reikia Maitinimas gauti paprasta +5 V automobilio

: Wink: Čia yra grandinė, skirta jums parsisiųsti PDF failą ir Have a nice day. : Wink:

Kaip garbingas HEATSINK apie paprasta LM7805, Reikia tik keletas atskirų dalių ir labai paprastas ir efektyvus.

Aš padariau tai su LM2576-5.0, cool, įjungti / išjungti PIN, ir reikia tik mažos HEATSINK, suteikia iki 5 amperų, ir reikia tik 5 dalims. Aš pastatyti ir iš tiesų jis tik su 2x2 cm heasink sušils. Thats, ką man reikia! :) Zed

taip grandinė gali būti sukurta naudojant LM2576 reguliavimo atsistatydinti. prašome atsižvelgti į tai, pūdymo punktų. 1: Linijinis reguliatorius = labai žemas triukšmo ir pulsacijos, bet mažiau efektyvumą. 2: Switching Regulator = didelio efektyvumo, bet didelio triukšmo ir pulsacijos. tai vartotojui nustatyti jo pasirinkimas priklauso pateikus prašymą, ir garso grandinių grynas linijinis dizainas duos geresnių rezultatų. : Wink:

rauol, dabar jūs man liūdna ... nes ji puikiai veikia su PC 12V, bet aš nebandžiau automobilyje dar ... Zed

Zed atsiprašau, jei mano pranešimas jums liūdna. tačiau skiriasi hardwares skirtas skirtingose platformose. pavyzdžiui, produktų, skirtas naudoti su PC geriau triukšmo atmetimo funkcijų ir tt, kaip mažas nešiojamasis produktai, manau, kad jie maitinamiems iš akumuliatorių, kuri praktiškai nėra triukšmo. Štai kodėl aš rekomendavo linijinis reguliatorius. , Kaip taisyklė nykščio produktų visada galite paleisti nuo linijinių powersupplies, bet tas pats negali būti garantuotas Perjungimo reguliatoriai, išskyrus atvejus, kai bandysite tai jūsų paraiška. : (

Labai paprasta grandinė. Tiesiog pirkti vieną 2N 3055. 5.6v 1W diodo ir vienas rezistorius 1k 0,5 vatų. Prijunkite + kolektorius, kolektoriaus bazės prisijungti 1k rezistorius, tada prijungti Šotki diodas (ZD) nuo pagrindo į žemę. Patikrinkite ZD poliškumas bet vadovėlį. Paimkite iš emiterio produkcija. u gaus maždaug 4.95V. Manau, tai yra SIM [plest grandinės sunkiųjų srovė 5A, jei reikia. MP

Ir ką apie uždegimo triukšmo? Ar turėčiau naudoti kai izoliatorius Transformator? arba triukšmo reduktorinės kondensatorius? Zed

U reikės vieno induktoriaus ir kondensatorius siekiant sumažinti uždegimo triukšmo. Daugelis automobilių garso prietaisų HV šį induktyvumo pastatytas jų maitinimo kabelis. MP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back