Reikalingas robotas motorinių kontrolieriaus

S

sdhawan

Guest
Aš priėmimo robotas, kurioje tiksliai sukimo momentas pateikė variklis needed.Can bet rodo tikrai gerai varikliai ir jų valdiklių.

Daugelyje Robotas Paraiškos Stepper Motors "yra geriausias sprendimas, nes galite
kontrolės sukimosi greičio
ir automobilių labai paprasta.
Tačiau ji 2 Trūkumai:

1 - Jos negali pasiekti didelį greitį.
2 - Jos nėra Bendrojo naudojimo High Power "ir" High Speed Programos

Bet jei norite Tiksli sukimosi dažniui ir sukimo momentu, geriau naudoti
Sinchr AC Motors arba induktyvus AC Motors.šie varikliai greičiams ir sukimo momentas
yra nepriklausomų į platų apkrovos pokyčius.
Bet Šie varikliai turi kai kurių trūkumų:

1 - Jos yra bendros didelių dydžių.
2 - Jos yra brangios
3 - Controler grandinės yra sudėtingos.
4 - tai geresnio dizaino Atsiliepimai kontrolieriaus grandynai labai presice sukimo momentas.

Aš rekomenduočiau šias knygas:
A-Electric Machinery pagrindai
3. (Chapman Stephan)
B-galia valdymo grandinių vadovas (Marston)

sdhawan rašė:

Aš priėmimo robotas, kurioje tiksliai sukimo momentas pateikė motorinių reikia.
Ar kas nors pasiūlyti tikrai gerą varikliai ir jų valdiklių.

Jeigu tikslių momentas yra tikslas, tuomet galite naudoti nuolatinės srovės variklio ir jai pastovi srovė, kad wil jums pastovus sukimo momentas.A komutacinius reguliatorius yra pageidautinas, nes jis turi didesnį veiksmingumą.

Sutinku su sunsina,

yup, naudokite Stepper varikliai tiksliai sukimo momentas ..BTW "sukimo momentas"?ar greitis?

galima gauti daug sukimo momento, jei iš motorinių transporto priemonių taršos mažinimo ĮRANKIŲ ....ir vairuoti motorinę su H-tiltas ...

Suprantu tai, bet mano tikslas yra kontroliuoti sukimo momentas variklio mano neigher greičio, nei energijos.

I've never seen bet kokia motorinė valdiklio valdymo motorinių's sukimo momentas.tik greitis.

Manau, kontroliuojant variklio dabartinės mes faktiškai kontroliuoja variklio sukimo momentas, tiesa?

Taip nicleo.Į plaštakoje DC, brushless DC arba AC serwomechanizmy kontrolė suteikia Jums tiesiogiai sukimo momento kontrolės.Nors šiuo metu kinta Stepper motorinių apvijų afects sukimo momentas, jūs negalite kontroliuoti jėgą prieš atsisiųsti būdu.Tai tiesiog nes momentui Stepper varikliai labai nelinijines profilis tarp sukamojo momento Saugikliai.
Galimas sprendimas, jei really * * nori naudoti Stepper yra naudoti tam tikra Dx elastingumo tarp variklio ir apkrovos, spyruoklės, pavyzdžiui, ir naudoti Stepper suspaudimo jis daugiau ar mažiau.

Hope this helps, best regards.

Kontroliuojant variklio sukimo momentas galima padaryti su nuolatinės srovės.Kadangi tai robotas,
tikiuosi efektyvumas bus problema, todėl aa komutacinius reguliavimo reikės pabaigos.Po eksperimento prašome paštu, kaip viskas vyksta, ir aš pasiūlyti kažką.

Nes dabar aš pjovimo duonos grandinės parodė ir bandymo pamatyti, jei tai tikrai tai, ko reikia, ty dabartinės kontrolės.
Motorinių srovė yra tik:
Im = (Vdac-VBE) / R1
Jūs turėtumėte pasirinkti R1 siekiant gauti maximu dabartinės reikalingi motorinių kai Vdac yra didžiausias (manau 5V).

Vdac yra įtampos gauti iš VPK (manau, jūs turite PPK).Bandant galite naudoti puodą ir skirtis įtampa nuo 0 iki 5V.Baterija rodoma bus jūsų stende tiekimo dabar.Nustatyti įtampa apie 10-12V.Don't worry about duomenis dabar.Jums reikia tik bandymo sąvoka.Vėliau mes galime susitvarkyti su kitais klausimais turimus įtampos, galios
ir tt
Tranzistorius parodė gali gauti karštą, atsižvelgiant į motorinių transporto priemonių einamosios ir galios suply įtampos.Aš manau, yra 2N2219 arba panašių turėtų padaryti pavyko.A heatsing gali būti reikalingi.

Let me know how it goes.
Į sveikatą,
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ar yra kokių nors mikrokontrolerių kad all-in-one kontrolės žingsnis motorinių?

Štai pavyzdys iš vienos IC Stepper motorinių valdytojas:

http://www.elabinc.com/ede1200.pdf

labas

dk motorinių galima važiuoti naudojant h-tiltas (L293D).tai tik reikia kontrolės įvedimo 10 ar 01.

už Stepper varikliai u've suteikti modelio 88H, 66h ir pasukti jį.
kaip

10001000
01000100
00100010
00010001

tai, kad gimęs Stepper motorinių pasukti viena kryptimi pasukti ją palikti kita kryptimi

galite naudoti varikliu kopijavimo aparatas (Fotostats mašina), kuri gali suteikti aukšto sukimo momento ir tikimasi

Likę skyriuje yra vienoda dc motorinių
Bet ir nėra pavarų sistemos kontrolės greitis

I've made a O tiltas kontrolierius.bet atrodo hoter o sumažinti greitį.Gal bangų į vartų MOSFET nėra gera.Ar galite man padėti mano curcuit geriau

O čia mano pirmasis dizainas OrCAD išdėstymas

I'm using SLA7042M iš Allergro ir savo individualų kodą uon PIC16F84 generuoti būtinas signalas Micro stepping vairuotojas.

vairuotojas galėtų vairuoti Unipolar atlikus motorinių nuo visiškai žingsnis padidino torq režimas 1 / 8 žingsnis, kuris derinys su 1,8 laipsnio per žingsnį galite gauti labai tikslaus vietos į bet kurią paraišką.

Galite pereiti per savo kodą, ir jį galima sukurti savo valdytojas pateikė palyginti vairuotojo duomenų lape, ir I / O iš kodas

Aš naudoju šį vairuotojui kontroliuoti 3 ašis mano sherline frezavimo staklės naudojant 3 valdytojas prie kompiuterio naudojama Linux ir EMC.

Chaisaeng E.

Galite naudoti UCN5804 IC iš Allegro mikro ... Tikiuosi tai padės u. ..

Taip pat aš scheminis vairuotojo Dies žingsnis motorinių ... Naudoja L297 ir L298 SSD ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back