Re: icd2 problemų Mplab 7.3x ir 7.4

F

facaf

Guest
Sveiki, atsiprašau, bet mano anglų labai blogai.
gerai, jei suprantate mane i trate Jums padėti.
aparatinę reikia pakeisti patvirtinimo į mplab> v7.11 ir originalios įrangos (ej. ICD661.HEX) neapima
su IC PROG pasirinkite lusto (PIC16F877A) atidaryti de HEX (ICD661.HEX) tikrina de saugikliai (SS, ir visi kiti off) vieta šiuo baitų pradžios EEPROM ir 16F877A (00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D).
Šiame pakeitimų sprendimas Jūsų problema (mano ICD2 su šiuo pakeitimus, darbas labai geras versija 7,40 ir MPLAB).
Nuoširdžiausi linkėjimai.

Max facaf
Aš stengsiuosi, kad ačiū, Tiesą sakant, ir buvo naudojant USB prie serijos konverterio už icd2.Įtarus, ir pakeitė icd2 į tikrą serijos uostų sistemą ir bandė parsisiųsti operacinę sistemą.Jis dirbo labai gerai apie tai.Taigi problema buvo išspręsta.

galite, prašome įkelti šį failą, prašome

Dėkojame Jums iš anksto
Samir MistryParašytas po 4 valandų 56 minučių:facaf rašė:

Sveiki, atsiprašau, bet mano anglų labai blogai.

gerai, jei suprantate mane i trate Jums padėti.

aparatinę reikia pakeisti patvirtinimo į mplab> v7.11 ir originalios įrangos (ej. ICD661.HEX) neapima

su IC PROG pasirinkite lusto (PIC16F877A) atidaryti de HEX (ICD661.HEX) tikrina de saugikliai (SS, ir visi kiti off) vieta šiuo baitų pradžios EEPROM ir 16F877A (00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D).

Šiame pakeitimų sprendimas Jūsų problema (mano ICD2 su šiuo pakeitimus, darbas labai geras versija 7,40 ir MPLAB).

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Ar kas nors paaiškinti, kas tai reikšmę?
"00 8A 00 15 00 0A 00 16 00 61 00 2D"

Sveiki Samir,
Mano TLK dirba su MPLAB7.6a versija.I'm pritvirtinimo schema ir atnaujintas firmware failą čia.

Ačiū.
Nandu
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Nandulal rašė:

Sveiki Samir,

Mano TLK dirba su MPLAB7.6a versija.
I'm pritvirtinimo schema ir atnaujintas firmware failą čia.Ačiū.

Nandu

Taip,
Lemputės turėtų būti RB4/RB5 (tai mano klaida! Atsiprašome ...).Į LVP bylą firmware yra, nes aš naudoju LVISP programuotojas.Bet kai prijungti TLK su MPLAB, ji automatiškai išvalo LVP bitų.

Nandu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back